Om Foto5.no


lens256

Foto5.no og Bryllupsfotografier.no samarbeider om prosjekter for brudepar over hele Sørlandet, med bryllupsbilder fra Flekkefjord, Lyngdal og Mandal i vest, til Lillesand, Grimstad og Arendal i øst. Vi holder til i Kristiansand og har lang erfaring med bryllupsbilder, portrettfoto og reklameoppdrag fra hele Sørlandet. Fotografene Trygve og Øyvind driver aktivitetene ved siden av daglig virke, og har begge lang erfaring med foto- og videoproduksjoner. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat om foto.

Klikk på kartet for å få opp større versjonFoto5.no har foto- og videostudio i Rigetjønnveien 18, på industriområdet “Rige”. Industriområdet er lokalisert ca. 2 kilometer vest for Kristiansand sentrum, kun 5 minutter med bil eller buss. Klikk på kartet for å få opp større versjon.

1077550_675434552479462_381471335_o

Vi bruker Nikon FX kameraer og optikk, samt lys, blitzer og studioutstyr fra Elinchrom og Manfrotto. Studioet har profesjonelt oppsett med bakgrunner og kraftig lysrigg, og egne lys for spesielle formål som krever det. Vi har også et mobilt studio fra Elinchrom som kan tas med på lokasjon når det er behov for det.

Erfaring og kompetanse

Vi har mer enn 20 års samlet erfaring med analog og digital SLR foto, og har drevet med bryllupsfotografering i Kristiansand siden 2009. Vi har også opplæring og sertifiseringer fra Manfrotto School of Excellence, Karl Taylor Photography Masterclass, Yanik Photo Shcool (YPS), Adorama, Joe Edelman og Matt Ganger. Den viktigste kompetansen er kanskje likevel den iboende kreativiteten som en fotograf må ha. Vi er mer enn stolte over resultatene fra alle våre prosjekter for brudepar over hele Sørlandet.

manfrotto1

Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller en hyggelig prat om foto.