Foto kurs i Kristiansand – kurs i kreativ fotografi


Foto5.no tilbyr et opplæringsprogram med kurs i fotografering. Programmet består av tre enkeltkurs som i sum gir deg det du trenger for å lage nydelige fotografier. Målgruppen er hobbyfotografer og semi-profesjonelle fotografer som ønsker å utvikle seg videre. De tre kursene omfatter:

Fotokurs Kristiansand

Kurs 1: Fotografering med speilreflekskamera

Lær å bruke speilreflekskameraet ditt. Dette kurset gir deg kunnskapen du trenger for å utnytte mulighetene i speilreflekskameraet ditt. Du lærer hvordan du jobber effektivt med lukker, blender og lysfølsomhet for å fange skygger og farger, og hvordan du bruker objektiver og lys for å skape effekter i bildene dine. Dette kurset gir deg de aller beste tipsene og triksene som profesjonelle fotografer bruker for å skape fotografi i verdensklasse.

Foto kurs Lightroom

Kurs 2: Etterbehandling med Adobe Lightroom

Lær hvordan du løfter bildene dine til et profesjonelt nivå og hvordan du lager bilder med wow-effekt. Dette er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det krever bare litt kunnskap om riktig verktøy, og selvsagt litt kreativ sans. I dette kurset vil du lære nettopp hvordan du jobber med dette, og hvordan du organiserer arbeidet på en effektiv måte. Lightroom er et verktøy fra Adobe som fotografer over hele verden har trykket til sitt bryst etter introduksjonen for få år siden.

Kurs i Photoshop

Kurs 3: Redigering med Adobe Photoshop

Lær magi med markedets mest bruke verktøy for foto-redigering. Dette kurset gir deg innføring i de viktigste funksjonene i Photoshop, som for eksempel bruk av layers, masking og liquify. Dette er verktøy som pirrer din kunstneriske sans. Kurset gir deg det nødvendige grunnlaget for å utvikle deg og skape fotokunst på nivå med de aller beste. Du vil også lære en integrert arbeidsflyt med etterbehandling og fotoredigering.

Du kan velge ett eller flere av kursene avhengig av hvilket nivå du er på. Velger du alle tre får du helhetlig innføring i hvordan du lager nydelig fotografi på nivå med de aller beste fotografene. Hvert kurs varer 3 timer, og holdes på Norsk. Eksempler og demoer gjøres med engelske versjoner av programvare fra Adobe. Pris for enkeltkursene er 1.800,- inkl.mva. Undervisningen foregår fra kl. 17-20 i Foto5.no sitt studio på Rige industriområde i Kristiansand. Du trenger ingen forhåndskunnskaper. Ta med deg ditt eget speilreflekskamera, og gled deg til en hyggelig kveld med mye spennende læring.

Nye datoer planlegges for 2019.

Fyll ut skjemaet og send inn din interesse for fotokurs. Dette er helt uforpliktende for deg. Du blir kontaktet med tilbud om kurs når det er satt opp nye datoer for kursene.

KontaktforespørselGodkjente filtyper: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse: 100mb.

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.