Gravid Fotografering i Kristiansand


Gravid Fotografering

Priseksempel kr. 4.800,-

Graviditeten er en spesiell periode i livet som mange ønsker minner fra, og gravid fotografering blir stadig mer populært. Bildene skal gjenskape minner og følelser fra tiden før barnet blir født.

“Gravid fotografering er en unik måte å ta vare på den spesielle tiden under graviditeten. Tenk så spennende og morsomt det vil være å se på bildene sammen med barnet senere :)”

Noen gravide ønsker å være kreative, og benytter rekvisitter og personlige gjenstander for gi gravidbildene en ekstra dimensjon. Andre mener at stil og renhet er den beste måten å fremstille graviditeten på, og ønsker kun å bruke lys og skygger i studioet.

Foto5.no sin standardpakke for gravid fotografering inkluderer 15 profesjonelle bilder i høy oppløsning, med rettigheter til å kunne benytte bildene fritt til privat bruk. Husk å bestille i god tid slik at du får det tidspunket hvor magen er aller finest.

Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor så kontakter vi deg om gravid fotografering.


Jeg er interessert i gravid fotografering

Jeg er interessert i gravid fotografering
Godkjente filtyper: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse: 100mb.

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.