Gravid Fotografering i Kristiansand


Gravid Fotografering

Priseksempel kr. 4.800,-

Graviditeten er en spesiell periode i livet som mange ønsker minner fra, og gravid fotografering blir stadig mer populært. Bildene skal gjenskape minner og følelser fra tiden før barnet blir født.

“Gravid fotografering er en unik måte å ta vare på den spesielle tiden under graviditeten. Tenk så spennende og morsomt det vil være å se på bildene sammen med barnet senere :)”

Noen gravide ønsker å være kreative, og benytter rekvisitter og personlige gjenstander for gi gravidbildene en ekstra dimensjon. Andre mener at stil og renhet er den beste måten å fremstille graviditeten på, og ønsker kun å bruke lys og skygger i studioet.

Foto5.no sin standardpakke for gravid fotografering inkluderer 15 profesjonelle bilder i høy oppløsning, med rettigheter til å kunne benytte bildene fritt til privat bruk. Husk å bestille i god tid slik at du får det tidspunket hvor magen er aller finest.

Kontakt oss

Du kan kontakte oss i Foto5.no ved å sende e-post til enten Trygve eller Øyvind. Vi kontakter deg så snart vi har mulighet. Legg gjerne ved et vedlegg, et bilde eller liknende i mailen du sender.