Produkt og Reklame Fotografering


Foto5.no har god erfaring med produkt- og reklameoppdrag. Kraftig lysrigg gjør at at alle typer produkt- og reklame fotografering er mulig. Utstyret fra Nikon FX og Elinchrom gir bildene meget høy skarphet og klare fargevalg uansett lokasjon og forhold. Mobil lysrigg tas gjerne med på ønsket lokasjon, både innendørs og utendørs.

Makro fotografering

Vårt fotostudio i Kristiansand har makro utstyr og lys til fotografering av små gjenstander med imponerende resultat. Ta kontakt for mer informasjon om fotografering av små produkter.

God kvalitet også i mørke omgivelser

Lysfølsomt utstyr gjør det mulig å lage flotte bilder selv på mørke lokasjoner. For eksempel større arrangementer som julebord og firmafester. Stemning og atmosfære kan dermed tas godt vare på som en hyggelig forlengelse av minnene fra festen. Ta kontakt for mer informasjon om fotografering av arrangementer,

Rask ferdigstilling

Foto5.no kan tilby rask ferdigstilling av bildene ved behov. Bildene leveres elektronisk med de rettigheter som er ønskelig.

Kontakt oss

Du kan kontakte oss i Foto5.no ved å sende e-post til enten Trygve eller Øyvind. Vi kontakter deg så snart vi har mulighet. Legg gjerne ved et vedlegg, et bilde eller liknende i mailen du sender.