Skaff deg portofolio for kun 3.900,-


Du kan nå kjøpe en profesjonell portfolio med bilder av deg selv for kun kr. 3.900,-. Du får 10 profesjonelle bilder i høyere oppløsning og med alle rettigheter til fri privat bruk. Bildene kan tas utendørs, eller innendørs i Foto5.no sitt studiomiljø med lysrigg og effekter.

Kjøp en photoshoot til deg selv eller en god venn:

Tilbud kun 4.100,- kr! tillbud-frilagd-tiny

Vi avtaler tidspunkt, og vi begynner photoshooten med å se på litt bildeeksempler og snakke litt som stil og smak. Så tar vi bildene og du får råd og tips underveis. Du trenger ingen erfaring fra tidligere, dette vil du lære under shooten.

Begrenset kampanjeperiode

Kampanjetilbudet gjelder kun privatpersoner og gjelder i en begrenset periode. Du trenger ingen erfaring med photoshoots fra før, dette er noe du vil lære.

Som en del av tilbudet tilbyr vi rådgivning for nye modeller, og formidling av bildene i samarbeid med Norsk Modellformidling. Du får råd om blant annet hvordan du lager en profesjonell portfolio og hva du bør gjøre for å etablere deg som modell.

Kontakt oss

Du kan kontakte oss i Foto5.no ved å sende e-post til enten Trygve eller Øyvind. Vi kontakter deg så snart vi har mulighet. Legg gjerne ved et vedlegg, et bilde eller liknende i mailen du sender.