Skaff deg portofolio for kun 3.900,-


Du kan nå kjøpe en profesjonell portfolio med bilder av deg selv for kun kr. 3.900,-. Du får 10 profesjonelle bilder i høyere oppløsning og med alle rettigheter til fri privat bruk. Bildene kan tas utendørs, eller innendørs i Foto5.no sitt studiomiljø med lysrigg og effekter.

Kjøp en photoshoot til deg selv eller en god venn:

Tilbud kun 3.900,- kr! tillbud-frilagd-tiny

Vi avtaler tidspunkt, og vi begynner photoshooten med å se på litt bildeeksempler og snakke litt som stil og smak. Så tar vi bildene og du får råd og tips underveis. Du trenger ingen erfaring fra tidligere, dette vil du lære under shooten.

Begrenset kampanjeperiode

Kampanjetilbudet gjelder kun privatpersoner og gjelder i en begrenset periode. Du trenger ingen erfaring med photoshoots fra før, dette er noe du vil lære.

Som en del av tilbudet tilbyr vi rådgivning for nye modeller, og formidling av bildene i samarbeid med Norsk Modellformidling. Du får råd om blant annet hvordan du lager en profesjonell portfolio og hva du bør gjøre for å etablere deg som modell.

Dette gjør du:

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil du bli kontaktet av Foto5.no om et tidspunkt for photoshooten. Beskriv litt hva slags bilder du kan tenke deg. Du kan gjerne sende inn bildeeksempler som viser stilen du tenker deg.

Ja takk, jeg ønsker å bli kontaktet om photoshoot for kun kr. 3.690,-

Kontaktinformasjon

Godkjente filtyper doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse 10mb.

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.