Fotografering baby, barn og familie


Fotografering av baby og barn i Kristiansand

Fotografering av baby og barn er ekstra morro. Med en gang leken får mer fokus enn kameralinsen og studiolyset, kommer de gode bildene nesten alltid. Runde nysgjerrige øyne og leende smil kan smelte noen og enhver. Foto5.no har god erfaring med fotografering av baby og barn i Kristiansand.

Bildene av barna kan tas i studioet eller hjemme i vante omgivelser. Foto5.no har mobil lysrigg som kan leies til en rimelig pris og tas med på en lokasjon hvor det er mest ønskelig.

Det er en drøm for en fotograf å fange de små blikkene. Det blir en kort intens stund med liv og røre før de aller minste blir lei. Og de gir tydelig uttrykk for når nok er nok.

Foto5.no lager også tilbudspakker med kombinsjon av gravid/baby bilder. På denne måten kan dere få bilder både fra graviditeten og etter at barnet er født.

Baby, barn og familie fotografering

Priseksempel: kr. 4.800,-

Vi tar bildene i Foto5.no sitt studio eller på en lokasjon dere velger. Det kan gjerne være hjemme eller i andre kjente omgivelser for barnet. Dere får 12 profesjonelle bilder som leveres elektronisk med høyere oppløsning. Dere får også rettigheter til privat bruk av bildene, og er ikke bundet til Foto5.no hvis dere vil trykke eller publisere bildene.

Kontakt oss

Du kan kontakte oss i Foto5.no ved å sende e-post til enten Trygve eller Øyvind. Vi kontakter deg så snart vi har mulighet. Legg gjerne ved et vedlegg, et bilde eller liknende i mailen du sender.