Bryllup Fotografering Priser Oversikt


Bryllupsfoto Kristiansand

Bryllupsbilder pakke 1: “Portrettbilder” 
Kr. 13.800,- (eksempel)

De klassiske portrettbildene av brudeparet før eller etter selve vielsesseremonien. Bildene kan tas i naturen ved en lokasjon som dere velger. Prisen inkluderer 50 nydelige bilder med høy oppløsning og med alle rettigheter til fri privat bruk. Opplegget tilpasses deres ønsker.

Les mer om bryllupsfotografering..

Se bildeeksempler..

 

Bryllupsbilder pakke 2: “Vielse og Portrett” 
Kr. 17.800,- (eksempel)

Klassiske portrettbilder før eller etter vielsen, og i tillegg også bilder fra selve vielsen. Portrettbildene kan tas ute i naturen og gjerne ved en lokasjon dere velger selv. Prisen inkluderer 70 nydelige bilder med høy oppløsning og med alle rettigheter til fri privat bruk. Opplegget tilpasses deres ønsker.

Les mer om bryllupsfotografering..

Se bildeeksempler..

 

Bryllupsbilder pakke 3: “Vielse, Portrett og Mottakelse” 
Kr. 21.800,- (eksempel)

Denne pakken inkluderer selvsagt de klassiske portrettbildene og nydelige bilder fra selve vielse seremonien. I tillegg får dere også bilder ved mottakelsen, eller eventuelt forberedelsene før vielsen. Prisen inkluderer 90 nydelige bilder med høy oppløsning og med alle rettigheter til fri privat bruk. Vi møtes i forkant for å planlegge sammen.

Les mer om bryllupsfotografering..

Se bildeeksempler..

 

Bryllupsbilder pakke 4: “Hele dagen” 
Kr. 29.800,- (eksempel)

Vi følger brudeparet hele dagen. Fra forberedelsene om formiddagen, til selve seremonien og selskapet på kvelden. Pakken inkluderer selvsagt portrettbildene på en valgt lokasjon. Prisen inkluderer 130 profesjonelle bilder med høy oppløsning og med alle rettigheter til fri privat bruk. Vi møtes i forkant for å planlegge sammen.

Les mer om bryllupsfotografering..

Se bildeeksempler..

 

Fotografering Baby/Barn/Familie
Kr. 4.800,- (eksempel)

Fotografering av baby eller barn på valgfri lokasjon. Bildene kan gjerne tas utendørs, eller innendørs i Foto5.no sitt studio i Kristiansand. Et populært alternativ er med mobil studiorigg i hjemmet der barnet er mest komfortabel. Prisen inkluderer 12 bilder med høyere oppløsning tatt i studio, og med alle rettigheter til fri privat bruk. Ved fotografering i barnets hjem kommer kostnader for utstyrsleie (400,-) og transport i tillegg.

Les mer..

 

Fotografering Gravid 
Kr. 4.800,- (eksempel)

Gravid fotografering er en unik måte å ta vare på gode minner fra den spesielle tiden under graviditeten. Bildene tar vi gjerne i Foto5.no sitt studio, med lys som tegner magiske skygger på magen. Vi kan også ta bildene utendørs hvis det er et ønske. Naturen gir ofte vakre omgivelser som passer godt til gravidbilder. Prisen inkluderer 15 nydelige bilder med høyere oppløsning tatt i studio, og med alle rettigheter til fri privat bruk.

Les mer..

 

Portrettbilder 
Kr. 4.800,- 

Photoshoot hvor du får 12 bilder av deg selv i høyere oppløsning og med alle rettigheter til fri privat bruk. Bildene kan tas utendørs, eller, innendørs i Foto5.no sitt studio med lysrigg, bakgrunner og skjermer. Vi har også mobil rigg tilgjengelig.

Vi setter oss ned og snakker om stil og smak før vi begynner slik at du får bilder som passer din smak. Dette er en ypperlig anledning til å lage en god portfolio av deg selv.

Les mer..

 

Produkt og reklamefoto 
Fra kr. 6.800,-

Produkt- og reklamefoto for alle typer profilering. Bildene tas lokasjon hos oppdragsgiver eller i Foto5.no sitt studio med optimale lys- og detaljforhold. Vi har også makroutstyr for små detaljer. 

Priseksempelet gjelder inntil 2 timer og inkluderer 12 bilder og rettigheter til kommersiell bruk. Be gjerne om pristilbud. Standard timerate er for tiden 1.050,- eks.mva.

Les mer..

Kontakt oss for pristilbud..

 


Andre oppdrag

Det tas også andre typer oppdrag med fotografering i Kristiansand, på Agder og over hele Sørlandet. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Skreddersøm til dine behov

Før fotoshooten snakker vi gjennom stil og smak, om gode lokasjoner og planer for dagen. Vi skreddersyr gjerne en pakke som passer deres behov. Vi kan se på eksempler fra andre fotoshoots for å finne inspirasjon. Ta kontakt for en hyggelig fotoprat om muligheter og prisoverslag for en pakke tilpasset ditt behov.

Behov for reise?

Foto5.no kan reise over hele Norge ved behov. Reisekostnader faktureres etter regning, og i tråd med statens gjeldende satser. Ta kontakt for nærmere informasjon og kostnadsestimat for reise.

Fakturering

Fakturering skjer fortrinnsvis elektronisk med e-post. MVA spesifiseres på fakturaen. Betalingsbetingelse er typisk 14 dagers betalingsfrist hvis det ikke avtales noe annet.