Bryllupsfotograf


Når kvalitet er viktig

Foto5.no er kjent for bryllupsbilder av høy kvalitet. Vi er stolte av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet. Vårt mål er å være best på kvalitet og kundetilfredshet. Nettopp derfor legger vi enda mer arbeid i forberedelser og etterarbeid enn mange av våre konkurrenter. Vår rolle er å hjelpe brudeparet slik at vi sammen skaper de aller beste bildene..

Learn more →

..Inntrykkene er mange på bryllupsdagen. Både forberedelsene om morgenen, vielsen ved alteret, bryllupsbildene som skal tas og oppmerksomheten fra familie og venner. Og talene, maten, deling av bryllupskaken, og brudevalsen utpå kvelden. Hvert eneste øyeblikk representerer atmosfære og minner som brudeparet vil ha med seg livet ut. Hele dagen er preget av spenning og atmosfære som kan fanges i fotografiske minner. Både store og små vil se tilbake på denne dagen som en viktig og verdifull milepæl i familiens historie. Vår oppgave er å ta vare på minnene med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen..”

Priser, bryllupsfotografering

Portrett bilder

Dette er den klassiske pakken som inneholder portrettbildene etter (eller før) vielsen. Vi avtaler en lokasjon på forhånd, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Bildene tar vi med god stemning ute i naturen på et sted som dere har valgt. Alternativt innendørs hvis det er mer ønskelig. Vi planlegger ca 1,5-2 timer til fotograferingen.

Dere velger selv ut de 50 bryllupsbildene som dere liker aller best. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten noen binding til Foto5.

Pris: 13.800,- inkl.mva.

Vielse og Portrett

Denne pakken inneholder portrettbildene etter vielsen (eller før), og i tillegg minneverdige bilder fra selve vielse seremonien. Vi avtaler på forhånd en god lokasjon for portrettbildene, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Portrettbildene kan tas ute i naturen eller innendørs dersom dere ønsker det.

Dere velger ut de 70 bryllupsbildene som dere liker aller best fra vielsen og portrettfotograferingen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten noen binding til Foto5.

Pris: 17.800,- inkl.mva.

Vielse, Portrett og Mottakelse

Denne pakken inneholder portrettbildene og bildene fra vielsen, akkurat som for pakke 1 og 2. I tillegg inkluderer pakken også bilder fra enten forberedelsene før vielsen med pynting og stell av brud eller brudgom, eller fra mottakelsen før middagen hvor vi tar bilder av familie og venner sammen med brudeparet.

Dere velger selv de 90 bildene som dere liker aller best. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten noen binding til Foto5.

Pris: 21.800,- inkl.mva.

Bilder fra hele dagen

Dette er en heldagspakke hvor vi følger med helt fra forberedelsene før vielsen med hårstell, pynt med smykker og kjole, til bryllupsvalsen sent på kvelden. Vi tar bilder gjennom hele dagen; i selve vielsen, portrettbildene før eller etter vielsen, og vi følger med ved mottakelsen før middagen med brudeparet sammen med familie og venner der. Vi blir også med utover kvelden og fanger de beste minnene fra bryllupsfesten.

I denne pakken velger dere selv de 130 bildene som dere liker best. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning, og med alle rettigheter til privat bruk, uten noen binding til Foto5.

Pris: 29.800,- inkl.mva.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og skreddersøm.