Gravid foto helt gratis!


Gravid fotografering i KristiansandFire ganger i året deler Foto5.no ut en gratis gravid photoshoot. Det lages 10 bilder i høy kvalitet, og modellen får tilsendt bildene i elektronisk form og med frie rettigheter til privat bruk. Dette er uten noe som helst kostnad for modellen. Formålet med ordningen er markedsføring og å bygge opp under portfolioene hos Foto5.no.

Gravide kan søke gratis fotografering. Som gravid modell trenger du ingen erfaring fra før, og du vil ikke ha noen kostnader med dette. De ferdige bildene vil du altså få til odel og eie.

Photoshootene gjøres i Foto5.no sitt fotostudio i Kristiansand, eller eventuelt på en lokasjon utendørs hvis det er interesse om det. Innen gravid fotografering finnes dere flere kategorier, og det er lurt å tenke litt gjennom hva slags stil du har aller mest lyst til å prøve.

En gratis fotoshoot som dette gjøres basert på en såkalt fri TFP-avtale. Dette er en vanlig avtaleform innen bransjen der fotografer og modeller deler tid og jobber for hverandre for å lage gode bilder, etablere referanser og for å få trening. Modellen kan benytte bildene til eget formål så lenge bildene ikke redigeres eller selges.

“For meg var dette en mulighet til å forevige den spesielle tiden under graviditeten, og ta vare på de gode minnene med profesjonelle bilder. Så spennende og morsomt det skal bli å se på bildene sammen med barnet noen år etter fødselen :)” (Jorunn, november 2018)

Dersom du er interessert i gravid fotografering, fyll ut skjemaet ved å følge linken nedenfor. Skriv litt om hvor du er i graviditeten og hva slags tanker du har om bildene. Legg ved et bilde av deg selv og send inn. Ca. en gang i kvartalet trekker vi ut en søknad som blir tildelt gratis gravid fotografering.

Søknad om gratis gravid fotografering

Gå til søknadsskjemaet her