Gravid modell søkes


Gravid fotografering KristiansandGravid modell søkes til gratis gravid fotografering. Som modell trenger du ingen erfaring fra før, og vil ikke ha noen kostnader med dette. De ferdige bildene vil du få til odel og eie. Formålet med kampanjen er å prøve ut lys/skygge fototeknikker og bygge opp en portfolio.

Photoshootene gjøres med profesjonelt utstyr og lysrigg i Foto5.no sitt fotostudio i Kristiansand, eller på lokasjon utendørs. Shooten kan også gjøres i modellens hjem.

For modellen er dette en mulighet til å forevige den spesielle tiden under graviditeten, og ta vare på de gode minnene i denne spesielle perioden med profesjonelle bilder. Så spennende og morsomt det vil være å se på bildene sammen med barnet noen år etter fødselen :)
Gravid fotograferingEn gratis fotoshoot som dette gjøres etter en såkalt TFP-modell. TFP (Time For Prints) er en vanlig avtaleform innen foto- og modellbransjen der fotografer og modeller jobber for hverandre for å lage gode bilder, få referanser og trening. Modellen kan benytte bildene til eget formål så lenge bildene ikke redigeres eller selges.

 

Dersom du er interessert i gravid fotografering, fyll ut skjemaet ved å følge linken nedenfor. Skriv litt om hvor du er i graviditeten og hva slags tanker du har om bildene. Legg ved et bilde av deg selv og send inn. Hver måned trekker vi ut en søknad som blir tildelt gratis gravid fotografering.

Søknad om gratis gravid fotografering

Gå til søknadsskjemaet her