Aktfoto


Aktfoto modell søkes til body art photoshoot hos Foto5. Se eksempler i denne kategorien på Art Of Body. Aktfoto kalles også for Nude Art. Både kvinner og menn i alle aldere inviteres til å søke.

Body art og nude art skal aldri virke støtende eller pornografisk. Det er tvert imot det kunsteriske, skjøre og abstrakte ved menneskekroppen som skal fremheves på en uttrykksfull måte. Vakre skygge-konturer med kunstneriske budskap skapes når lys og bar hud møtes.

Abstrakt fotografering kan være å fokusere på et utsnitt av kroppen, for eksempel en kurve som skapes av ryggraden, konturen av en hofte eller en skulder. Bevisst bruk av lys og skygger er viktig for å forsterke abstrakte uttrykk. Slør eller undertøy kan også gjerne brukes som kunstneriske elementer.

 

Akt modell photoshoot

Photoshooten gjøres i Foto5.no sitt fotostudio i Kristiansand, eller eventuelt på lokasjon utendørs. Det er vanlig å begynne med å se på noen bildeeksempler og snakke litt om stil og smak. Det lages en egen avtale som sikrer at modellen ikke på noen måte fremstilles feilaktig eller krenkende. Modellen får også mulighet til å godkjenne de ferdige bildene. Eventuelle andre ønsker som modellen måtte ha legges inn i avtalen.

Dersom du er interessert i å prøve deg som aktmodell/nude art modell, fyll ut skjemaet nedenfor og legg ved tre bilder av deg selv. Du bør velge minst ett bilde som viser ansiktet ditt tydelig, og ett i helfigur som viser kroppsfasongen din. Velg noen klær du liker godt. Dersom nettopp du blir valgt, vil du bli kontaktet med et mulig tilbud om en TFP photoshoot med Foto5.no.

 


Ja takk, jeg ønsker å bli vurdert som Nude art modell hos Foto5.no

Søknad for nude art modeller
* (obligatorisk felt)












Godkjente filtyper doc,pdf,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse 20mb.

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.