Vil du bli modell?

Fotomodell søkes
Fotomodell søkes

Fotomodell søkes til photoshoots for profilering og utvikling av portfolioer. Oppdrag formidles i samarbeid med aktuelle klienter innen reklamebransjen. For modellen kan dette være en ypperlig mulighet til å utvikle sin stil og teknikk, og samtidig skaffe seg gode profesjonelle bilder til egen portfolio.

Som modell vil du gjøre photoshoots for å få trening, og du kan også gjøre photoshoots på oppdrag for klienter. Photoshoots for treningsformål kalles ofte for TFP-shoots (TFP=Time For Prints).

TFP er en vanlig samarbeidsform mellom fotografer og modeller over hele verden, hvor man jobber sammen for å trene og etablere referanser og portfolioer. Både nye og erfarne modeller benytter TFP-shoots med dette formålet. For nye modeller er det en mulighet til å leve ut modelldrømmen, og for enkelte er det til og med starten på en karriere som modell.

 

 

 

Modeller søkes
Modeller søkes

De beste ferdige bildene fra TFP-shootene sendes elektronisk til modellen 2-3 uker etter shooten. I de fleste TFP-shoots skal ikke modellen betale noe for dette. Reisekostnader vil normalt også dekkes av fotografen eller klienten. Når bildene fra en TFP-shoot er ferdige kan modellen fritt benytte dem til eget formål, så lenge de ikke modifiseres eller selges, og så lenge en referanse til fotografen oppgis sammen med bildet.

Når modellen benyttes i kommersielle oppdrag for klienter, vil han/hun få et honorar på opptil 30% av fortjenesten fra salg av bildene. Dette skjer etter photoshooten, og etter at bildebehandlingen er ferdig.

Photoshootene gjøres med profesjonelt utstyr og lysrigg i Foto5.no sitt fotostudio i Kristiansand, eller på lokasjon utendørs. Ved kommersielle oppdrag velges i noen tilfeller klientenes egne lokaler (for eksempel butikk, handlesenter, produksjonslokale og så videre). Lokasjonen avgjøres på forhånd før hver enkelt photoshoot.

 

 

Dersom du er interessert i å vurderes for en modellavtale, fyll ut skjemaet nedenfor og legg ved noen gode bilder av deg selv. Du bør velge minst ett bilde som viser ansiktet ditt tydelig, og ett som viser kroppsfiguren din. Dersom nettopp DU blir valgt, vil du bli kontaktet med et mulig tilbud om samarbeid og modellavtale med Foto5.no.

 


Ja takk, jeg ønsker å bli vurdert som modell hos Foto5.no

Søknad for modeller
* (obligatorisk felt)

Bilder av modellen


Godkjente filtyper: doc,pdf,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse: 20mb.
Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.


 

 

 

 

Leave a Reply