Foto kurs i Kristiansand – kurs i kreativ fotografi

Foto5.no tilbyr et opplæringsprogram med kurs i fotografering. Programmet består av tre enkeltkurs som i sum gir deg det du trenger for å lage nydelige fotografier. Målgruppen er hobbyfotografer og semi-profesjonelle fotografer som ønsker å utvikle seg videre. De tre kursene omfatter:

Fotokurs Kristiansand

Kurs 1: Fotografering med speilreflekskamera

Lær å bruke speilreflekskameraet ditt. Dette kurset gir deg kunnskapen du trenger for å utnytte mulighetene i speilreflekskameraet ditt. Du lærer hvordan du jobber effektivt med lukker, blender og lysfølsomhet for å fange skygger og farger, og hvordan du bruker objektiver og lys for å skape effekter i bildene dine. Dette kurset gir deg de aller beste tipsene og triksene som profesjonelle fotografer bruker for å skape fotografi i verdensklasse.

Foto kurs Lightroom

Kurs 2: Etterbehandling med Adobe Lightroom

Lær hvordan du løfter bildene dine til et profesjonelt nivå og hvordan du lager bilder med wow-effekt. Dette er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det krever bare litt kunnskap om riktig verktøy, og selvsagt litt kreativ sans. I dette kurset vil du lære nettopp hvordan du jobber med dette, og hvordan du organiserer arbeidet på en effektiv måte. Lightroom er et verktøy fra Adobe som fotografer over hele verden har trykket til sitt bryst etter introduksjonen for få år siden.

Kurs i Photoshop

Kurs 3: Redigering med Adobe Photoshop

Lær magi med markedets mest bruke verktøy for foto-redigering. Dette kurset gir deg innføring i de viktigste funksjonene i Photoshop, som for eksempel bruk av layers, masking og liquify. Dette er verktøy som pirrer din kunstneriske sans. Kurset gir deg det nødvendige grunnlaget for å utvikle deg og skape fotokunst på nivå med de aller beste. Du vil også lære en integrert arbeidsflyt med etterbehandling og fotoredigering.

Du kan velge ett eller flere av kursene avhengig av hvilket nivå du er på. Velger du alle tre får du helhetlig innføring i hvordan du lager nydelig fotografi på nivå med de aller beste fotografene. Hvert kurs varer 3 timer, og holdes på Norsk. Eksempler og demoer gjøres med engelske versjoner av programvare fra Adobe. Pris for enkeltkursene er 1.800,- inkl.mva. Undervisningen foregår fra kl. 17-20 i Foto5.no sitt studio på Rige industriområde i Kristiansand. Du trenger ingen forhåndskunnskaper. Ta med deg ditt eget speilreflekskamera, og gled deg til en hyggelig kveld med mye spennende læring.

Nye datoer planlegges for 2019.

Fyll ut skjemaet og send inn din interesse for fotokurs. Dette er helt uforpliktende for deg. Du blir kontaktet med tilbud om kurs når det er satt opp nye datoer for kursene.

KontaktforespørselGodkjente filtyper: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse: 100mb.

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.


Se våre bryllupsbilder

Fotografering Bryllup Kristiansand

Et utvalg av våre bryllupsbilder

Her ser du en karusell med et utvalg av våre bryllupsbilder. Du kan klikke på bildene for å se større versjoner.

Fotografens oppgave er å fange atmosfæren med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen. Foto5.no er stolt av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet de siste årene. Se noen utvalg nedenfor. Les mer om bryllupsfotografering hos oss.

Les mer om bryllups fotografering hos oss.

Foto5.no er din bryllupsfotograf i Kristiansand, og er også bryllupsfotograf i Agder for øvrig. Vi har prosjekter med bryllupsfoto over hele Sørlandet, og vi reiser også til brudepar over hele Norge når det er behov for det. Vi skreddersyr gjerne en pakke for brudeparet som inneholder de elementene som er viktigst for dere.

Ta kontakt for tilbud på en pakke som passer dere


Referanser

Foto5.no er opptatt av at alle brudepar skal være fornøyd, både med samarbeidet og med de ferdige bildene. Vi jobber derfor alltid systematisk med å forbedre oss. Vi ber brudeparene om tilbakemeldinger etter at bildene er levert. Nedenfor ser dere noen av kommentarene som våre brudepar har gitt oss. Disse kan kontaktes for mer informasjon, hvis dere ønsker det. Si fra hvis dere ønsker kontaktinformasjon til noen av disse.

5 stjerner

Kunne ikke vært bedre. Profesjonelt, hyggelig, og knallbra resultat!

– Anne-Mette og Aleksander

5 stjerner

Vi er veldig fornøyde. Vi følte oss trygge på fotografen og han gjorde en god jobb med planleggingen (vi hadde et times langt møte før den store dagen), fotografering under vielsen (merket nesten ikke at han var der, likevel ser man på bildene at han har vært “over alt” for å fange begivenheten fra forskjellige vinkler) og portrettbildene (de ble så fine). Helt topp!

– Maria og Bjørn

5 stjerner

Svært lett å samarbeide med Foto5. Vi hadde et hyggelig møte i forkant av bryllupet, der det ble snakket om hva slags bilder vi likte og hva som skulle skje på bryllupsdagen. Vi er strålende fornøyd med både fotograf og fotografiene.

– Cecilie og Lars Fredrik

5 stjerner

Et fantastisk samarbeid med en behagelig fotograf, og resultatet var fantastisk med nydelige bilder fra vår uforglemmelige bryllupsdag!

– Hanna og Glenn

5 stjerner

Hadde ett bra møte i forkant hvor vi fikk all info og forslag til gjennomføring. Fotografen var hyggelig og imøtekommende, Ser på bildene vi sitter igjen med at han var overalt denne dagen, men vi merket ikke noe til fotograferingen, så vi er veldig fornøyd med jobben. Det gikk under ett døgn fra vi plukket ut bildene til vi fikk de levert.

– Stian og Michelle

5 stjerner

Vi var veldig godt fornøyd med alt. Hyggelig fotograf som hører på kundens ønsker og tar hensyn til dette. Bildene ble fantastiske.

– Camilla og Anders

5 stjerner

Profesjonelt og ryddig. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

– Maria og Svein Egil

5 stjerner

Godt og behagelig samarbeid, både underveis i fotograferingen og før bryllupet. Rask til å svare på mail, god service, fint å kunne møtes for samtale om hvordan man ønsker bildene. Bildene ble slik vi hadde ønsket Mtp stil, så alt i alt er vi veldig fornøyd. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.

– Eirin og Erlend

(Kan gjerne kontaktes – be om kontaktinfo)

5 stjerner

Veldig bra!

– Henriette og Erik

5 stjerner

God service, dyktig fotograf, hyggelig, følte oss i varetatt. Sammarbeidsvillig, Fantastiske bilder, høflig, tålmodig.

– Inger og Torstein

5 stjerner

Supert samarbeid! Vi fikk det vi ønsket oss, og var veldig glad for at noen kunne ta visjonen vår og sette det i liv. Super fornøyd!! Kommer til å bruke i andre anledninger der man trenger fotograf.

– Kaia og Stig

5 stjerner

Synes alt var veldig bra, har ingenting å kommentere, bortsett fra hvor fornøyde vi er med bildene :) kjapp leveringstid og gunstig pris og en kjempe flink og behagelig fotograf.. tommel opp! Foto 5 kan jeg anbefale på det sterkeste, kjempe flotte bilder og vi kunne ikke vært mer fornøyde.. :)

– Linn Kristine

Hvordan bli modell

Foto5.no søker nye modeller til photoshoots for profilering og utvikling av portfolioer. For deg kan dette være en ypperlig mulighet til å utvikle din stil og teknikk, og samtidig skaffe deg gode profesjonelle bilder til din portfolio, helt uten kostnad.

Som modell hos Foto5.no vil du gjøre photoshoots for å få trening, og du kan også gjøre photoshoots på oppdrag for klienter. Photoshoots for treningsformål kalles ofte for TFP-shoots (TFP=Time For Prints). Etter en periode med avtalt antall slike trening-shoots, kan du bli vurdert som freelance modell hos en av våre samarbeidspartnere.

TFP er en vanlig samarbeidsform mellom fotografer og modeller over hele verden, hvor man jobber sammen for å trene og etablere referanser og portfolioer. Både nye og erfarne modeller benytter TFP-shoots med samme formål. For nye modeller er det en mulighet til å leve ut modelldrømmen, og for enkelte er det til og med starten på en karriere som modell.

De beste ferdige bildene fra TFP-shootene sendes elektronisk til deg ca. 2-3 uker etter shooten. Du skal ikke betale noe for for TFP-bilder. Reisekostnader vil normalt også dekkes av Foto5.no eller av klienten. Når bildene fra TFP-shooten er ferdige kan du fritt benytte dem til egne formål, så lenge de ikke modifiseres eller selges, og så lenge en referanse til fotografen oppgis sammen med bildet.

Hvis du benyttes i kommersielle oppdrag, får du et honorar på opptil 30% av netto fortjeneste. Dette skjer etter at bildene er ferdig og levert til klienten.

Photoshootene gjøres med profesjonelt utstyr og lysrigg i Foto5.no sitt fotostudio i Kristiansand, eller på lokasjon utendørs. Ved kommersielle oppdrag velges i noen tilfeller klientenes lokaler (for eksempel butikk, handlesenter, produksjonslokale og så videre).

Dersom du er interessert i å vurderes som modell, fyll ut skjemaet nedenfor og legg ved noen gode bilder av deg selv. Du bør velge minst ett bilde som viser ansiktet ditt tydelig, og ett som viser kroppsfiguren din. Dersom nettopp DU blir valgt, vil du bli kontaktet om en gratis testshoot hos Foto5.no.


Ja takk, jeg ønsker å bli vurdert som modell hos Foto5.no

Søknad for modeller
* (obligatorisk felt)

Bilder av modellen


Godkjente filtyper: doc,pdf,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse: 20mb.
Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.


Bryllupsfotograf i Kristiansand

Foto5.no er kjent for bryllupsbilder av høy kvalitet. Vi er stolte av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet. Vårt mål er å være best på kvalitet og kundetilfredshet. Nettopp derfor legger vi enda mer arbeid i forberedelser og etterarbeid enn mange av våre konkurrenter. Vår rolle er å hjelpe brudeparet slik at vi sammen skaper de aller beste bildene. Se referanser nederst.

Bryllup fotograf Kristiansand
“..Inntrykkene er mange på bryllupsdagen. Både forberedelsene om morgenen, vielsen ved alteret, bryllupsbildene som skal tas og oppmerksomheten fra familie og venner. Og talene, maten, deling av bryllupskaken, og brudevalsen utpå kvelden. Hvert eneste øyeblikk representerer atmosfære og minner som brudeparet vil ha med seg livet ut. Hele dagen er preget av spenning og atmosfære som kan fanges i fotografiske minner. Både store og små vil se tilbake på denne dagen som en viktig og verdifull milepæl i familiens historie. Vår oppgave er å ta vare på minnene med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen..

Ta kontakt for mer informasjon.. 
 Se noen av våre bryllupsbilder.. 

Bryllupsfotograf i Kristiansand og AgderBryllupspakke 1: Portrettbilder

Dette er pakken som inneholder portrettbildene før eller etter vielsen. Vi avtaler en lokasjon på forhånd, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Bildene kan tas ute i naturen på et sted som dere velger, eller eventuelt innendørs. Vi regner ca 1,5-2 timer til fotograferingen.

Dere vil få 40 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 11.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 2: Vielse og Portrettbilder

Denne pakken inneholder portrettbildene like før eller etter vielsen, og i tillegg også minneverdige bilder fra selve vielsen. Vi avtaler på forhånd en lokasjon for portrettbildene, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Portrettbildene kan tas ute i naturen eller innendørs dersom dere ønsker det.

Dere vil få 60 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 14.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 3: Vielse, Portrett og Mottakelse

Denne pakken inneholder portrettbildene og bildene fra vielsen, akkurat som for pakke 1 og 2. I tillegg inkluderer pakken enten bilder fra forberedelsene før vielsen med pynting og stell av brud eller brudgom, eller fra mottakelsen før middagen hvor vi tar bilder av familie og venner sammen med brudeparet. Denne pakken er vår mest populære.

Dere får 75 nydelige bryllupsbilder som tar vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 17.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 4: Hele dagen

Dette er en heldagspakke hvor vi følger med helt fra forberedelsene før vielsen med stell av hår, smykker og kjole, til bryllupsvalsen sent på kvelden. Vi tar bilder hele dagen; i selve vielsen, og selvsagt portrettbildene før eller etter vielsen. Vi følger med ved mottakelsen før middagen og tar bilder av familie og venner med brudeparet der. Vi blir også med utover kvelden og fanger de beste minnene fra bryllupsfesten.

Pakken inneholder 120 nydelige bryllupsbilder med minner fra hele dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning, og med alle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5. I god tid før bryllupsdagen setter vi oss ned og planlegger sammen slik at bildene skal dekke dagen på best mulig måte for dere.

Priseksempel: 24.800,- inkl.mva.


Se våre bildeeksempler her


Dere velger selv hvilke bilder dere vil ha

Når bildene er klare vil dere få en oversikt over alle bildene i mindre formater. Da kan dere i ro og mak gå gjennom bildene selv og velge de dere vil ha. De bildene dere velger ut blir sendt til dere i fulle elektroniske formater med høyere oppløsning. I alle våre bryllupspakker følger det med rettigheter til fri privat bruk. Det betyr at dere ikke er bundet til Foto5.no hvis dere vil lage takkekort, trykk, bøker eller liknende. Merk at mange fotografer krever en slik binding.

Skulle dere ønske flere bilder enn det avtalte antallet kan dere også velge ekstrabilder til en redusert pris for brudepar; kr. 150,-  pr. stk. (ord. pris 200,-)*

*Tilbudsprisen gjelder for alle brudepar som har inngått avtale i år.

► Ta kontakt for mer informasjon


Møte i forkant av bryllupet

Alle pakkene våre inkluderer tilbud om et møte i forkant hvor vi kan ta en prat om bryllupsbildene og bli litt kjent. Det er viktig for oss å kjenne deres stil og smak for bildene. Vi kan snakke litt om lokasjoner og alternativer, og andre praktiske ting som kan gjøre bryllupsbildene best mulig. Kanskje vi også kan bidra med et råd eller to med hensyn til planlegging av dagen.


Tilgjengelig over hele Norge

Foto5.no er din fotograf til bryllup i Kristiansand og Aust Agder og Vest Agder for øvrig. Men vi leverer også bryllupsfotografering i Rogaland og Telemark. Og vi tar gjerne oppdrag med bryllupsfoto over hele landet. Ved reise belastes kostnader etter regning.

bryllupsmiddag
Fra Foto5.no sin photoshoot med den Norske modellen Sara Skjoldnes og A1-stjernen Ben Adams. Dette var et reklameoppdrag i regi av Scandinavian Moods og FixVisit, sammen med leverandører innen brudekjoler, smykker, frisør, sminke, blomster og design & interiør. Se video fra shooten her.

► Kontakt oss dersom dere har spørsmål eller ønsker tips eller råd.

Referanser


Foto5.no er opptatt av at alle brudepar skal være fornøyd, både med samarbeidet og med de ferdige bildene. Vi jobber derfor alltid systematisk med å forbedre oss. Vi ber brudeparene om tilbakemeldinger etter at bildene er levert. Nedenfor ser dere noen av kommentarene som våre brudepar har gitt oss. Disse kan kontaktes for mer informasjon, hvis dere ønsker det. Si fra hvis dere ønsker kontaktinformasjon til noen av disse.

5 stjerner

Kunne ikke vært bedre. Profesjonelt, hyggelig, og knallbra resultat!

– Anne-Mette og Aleksander

5 stjerner

Vi er veldig fornøyde. Vi følte oss trygge på fotografen og han gjorde en god jobb med planleggingen (vi hadde et times langt møte før den store dagen), fotografering under vielsen (merket nesten ikke at han var der, likevel ser man på bildene at han har vært “over alt” for å fange begivenheten fra forskjellige vinkler) og portrettbildene (de ble så fine). Helt topp!

– Maria og Bjørn

5 stjerner

Svært lett å samarbeide med Foto5. Vi hadde et hyggelig møte i forkant av bryllupet, der det ble snakket om hva slags bilder vi likte og hva som skulle skje på bryllupsdagen. Vi er strålende fornøyd med både fotograf og fotografiene.

– Cecilie og Lars Fredrik

5 stjerner

Et fantastisk samarbeid med en behagelig fotograf, og resultatet var fantastisk med nydelige bilder fra vår uforglemmelige bryllupsdag!

– Hanna og Glenn

5 stjerner

Hadde ett bra møte i forkant hvor vi fikk all info og forslag til gjennomføring. Fotografen var hyggelig og imøtekommende, Ser på bildene vi sitter igjen med at han var overalt denne dagen, men vi merket ikke noe til fotograferingen, så vi er veldig fornøyd med jobben. Det gikk under ett døgn fra vi plukket ut bildene til vi fikk de levert.

– Stian og Michelle

5 stjerner

Vi var veldig godt fornøyd med alt. Hyggelig fotograf som hører på kundens ønsker og tar hensyn til dette. Bildene ble fantastiske.

– Camilla og Anders

5 stjerner

Profesjonelt og ryddig. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

– Maria og Svein Egil

5 stjerner

Godt og behagelig samarbeid, både underveis i fotograferingen og før bryllupet. Rask til å svare på mail, god service, fint å kunne møtes for samtale om hvordan man ønsker bildene. Bildene ble slik vi hadde ønsket Mtp stil, så alt i alt er vi veldig fornøyd. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.

– Eirin og Erlend

5 stjerner

Veldig bra!

– Henriette og Erik

5 stjerner

God service, dyktig fotograf, hyggelig, følte oss i varetatt. Sammarbeidsvillig, Fantastiske bilder, høflig, tålmodig.

– Inger og Torstein

5 stjerner

Supert samarbeid! Vi fikk det vi ønsket oss, og var veldig glad for at noen kunne ta visjonen vår og sette det i liv. Super fornøyd!! Kommer til å bruke i andre anledninger der man trenger fotograf.

– Kaia og Stig

5 stjerner

Synes alt var veldig bra, har ingenting å kommentere, bortsett fra hvor fornøyde vi er med bildene :) kjapp leveringstid og gunstig pris og en kjempe flink og behagelig fotograf.. tommel opp! Foto 5 kan jeg anbefale på det sterkeste, kjempe flotte bilder og vi kunne ikke vært mer fornøyde.. :)

– Linn Kristine

Se våre gravidbilder

Den gravide menneskekroppen er kanskje det vakreste symbolet på selve skapelsen. Fotografens oppgave er å fange dette vakre, og gjenskape magien i bildeform slik at både mor, far og barn senere kan se tilbake og fundere over livet som ble til. Foto5.no er stolt av bildene vi har laget sammen med gravide over hele Sørlandet de siste årene. Se noen utvalg nedenfor. Les mer om gravid-fotografering her eller se vår utstilling hos Adobe.

Et utvalg av våre bryllupsbilder

Klikk på bildene for å åpne større versjoner.

Les mer om gravid-fotografering her..

Fotografering baby, barn og familie

Fotografering av baby og barn i Kristiansand

Fotografering av baby og barn er ekstra morro. Med en gang leken får mer fokus enn kameralinsen og studiolyset, kommer de gode bildene nesten alltid. Runde nysgjerrige øyne og leende smil kan smelte noen og enhver. Foto5.no har god erfaring med fotografering av baby og barn i Kristiansand.

Bildene av barna kan tas i studioet eller hjemme i vante omgivelser. Foto5.no har mobil lysrigg som kan leies til en rimelig pris og tas med på en lokasjon hvor det er mest ønskelig.

Det er en drøm for en fotograf å fange de små blikkene. Det blir en kort intens stund med liv og røre før de aller minste blir lei. Og de gir tydelig uttrykk for når nok er nok.

Foto5.no lager også tilbudspakker med kombinsjon av gravid/baby bilder. På denne måten kan dere få bilder både fra graviditeten og etter at barnet er født.

Baby, barn og familie fotografering

Priseksempel: kr. 3.900,-

Vi tar bildene i Foto5.no sitt studio eller på en lokasjon dere velger. Det kan gjerne være hjemme eller i andre kjente omgivelser for barnet. Dere får 12 profesjonelle bilder som leveres elektronisk med høyere oppløsning. Dere får også rettigheter til privat bruk av bildene, og er ikke bundet til Foto5.no hvis dere vil trykke eller publisere bildene.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.


Ja takk, jeg er interessert i fotografering av baby/barn/familie

Fotografering baby/barn/familie

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.


Gravid foto helt gratis!

Gravid fotografering i KristiansandFire gang i året deler Foto5.no ut en gratis gravid photoshoot. Det lages 10 bilder i høy kvalitet, og modellen får tilsendt bildene i elektronisk form og med frie rettigheter til privat bruk. Dette er uten noe som helst kostnad for modellen. Formålet med ordningen er markedsføring og å bygge opp under portfolioene hos Foto5.no.

Gravide kan søke gratis fotografering. Som gravid modell trenger du ingen erfaring fra før, og du vil ikke ha noen kostnader med dette. De ferdige bildene vil du altså få til odel og eie.

Photoshootene gjøres i Foto5.no sitt fotostudio i Kristiansand, eller eventuelt på en lokasjon utendørs hvis det er interesse om det. Innen gravid fotografering finnes dere flere kategorier, og det er lurt å tenke litt gjennom hva slags stil du har aller mest lyst til å prøve.

En gratis fotoshoot som dette gjøres basert på en såkalt fri TFP-avtale. Dette er en vanlig avtaleform innen bransjen der fotografer og modeller deler tid og jobber for hverandre for å lage gode bilder, etablere referanser og for å få trening. Modellen kan benytte bildene til eget formål så lenge bildene ikke redigeres eller selges.

“For meg var dette en mulighet til å forevige den spesielle tiden under graviditeten, og ta vare på de gode minnene med profesjonelle bilder. Så spennende og morsomt det skal bli å se på bildene sammen med barnet noen år etter fødselen :)” (Jorunn, november 2018)

Dersom du er interessert i gravid fotografering, fyll ut skjemaet ved å følge linken nedenfor. Skriv litt om hvor du er i graviditeten og hva slags tanker du har om bildene. Legg ved et bilde av deg selv og send inn. Ca. en gang i kvartalet trekker vi ut en søknad som blir tildelt gratis gravid fotografering.

Søknad om gratis gravid fotografering

Gå til søknadsskjemaet her


Bryllupsfotograf Kristiansand

Foto5.no er kjent for bryllupsbilder av høy kvalitet. Vi er stolte av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet. Vårt mål er å være best på kvalitet og kundetilfredshet. Nettopp derfor legger vi enda mer arbeid i forberedelser og etterarbeid enn mange av våre konkurrenter. Vår rolle er å hjelpe brudeparet slik at vi sammen skaper de aller beste bildene. Se referanser nederst.

Bryllup fotografering Kristiansand og Agder
“..Inntrykkene er mange på bryllupsdagen. Både forberedelsene om morgenen, vielsen ved alteret, bryllupsbildene som skal tas og oppmerksomheten fra familie og venner. Og talene, maten, deling av bryllupskaken, og brudevalsen utpå kvelden. Hvert eneste øyeblikk representerer atmosfære og minner som brudeparet vil ha med seg livet ut. Hele dagen er preget av spenning og atmosfære som kan fanges i fotografiske minner. Både store og små vil se tilbake på denne dagen som en viktig og verdifull milepæl i familiens historie. Vår oppgave er å ta vare på minnene med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen..

Ta kontakt for mer informasjon.. 
 Se noen av våre bryllupsbilder.. 

Bryllupsfotograf i Kristiansand og AgderBryllupspakke 1: Portrettbilder

Dette er pakken som inneholder portrettbildene før eller etter vielsen. Vi avtaler en lokasjon på forhånd, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Bildene kan tas ute i naturen på et sted som dere velger, eller eventuelt innendørs. Vi regner ca 1,5-2 timer til fotograferingen.

Dere vil få 40 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 11.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 2: Vielse og Portrettbilder

Denne pakken inneholder portrettbildene like før eller etter vielsen, og i tillegg også minneverdige bilder fra selve vielsen. Vi avtaler på forhånd en lokasjon for portrettbildene, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Portrettbildene kan tas ute i naturen eller innendørs dersom dere ønsker det.

Dere vil få 60 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 14.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 3: Vielse, Portrett og Mottakelse

Denne pakken inneholder portrettbildene og bildene fra vielsen, akkurat som for pakke 1 og 2. I tillegg inkluderer pakken enten bilder fra forberedelsene før vielsen med pynting og stell av brud eller brudgom, eller fra mottakelsen før middagen hvor vi tar bilder av familie og venner sammen med brudeparet. Denne pakken er vår mest populære.

Dere får 75 nydelige bryllupsbilder som tar vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 17.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 4: Hele dagen

Dette er en heldagspakke hvor vi følger med helt fra forberedelsene før vielsen med stell av hår, smykker og kjole, til bryllupsvalsen sent på kvelden. Vi tar bilder hele dagen; i selve vielsen, og selvsagt portrettbildene før eller etter vielsen. Vi følger med ved mottakelsen før middagen og tar bilder av familie og venner med brudeparet der. Vi blir også med utover kvelden og fanger de beste minnene fra bryllupsfesten.

Pakken inneholder 120 nydelige bryllupsbilder med minner fra hele dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning, og med alle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5. I god tid før bryllupsdagen setter vi oss ned og planlegger sammen slik at bildene skal dekke dagen på best mulig måte for dere.

Priseksempel: 24.800,- inkl.mva.


Se våre bildeeksempler her


Dere velger selv hvilke bilder dere vil ha

Når bildene er klare vil dere få en oversikt over alle bildene i mindre formater. Da kan dere i ro og mak gå gjennom bildene selv og velge de dere vil ha. De bildene dere velger ut blir sendt til dere i fulle elektroniske formater med høyere oppløsning. I alle våre bryllupspakker følger det med rettigheter til fri privat bruk. Det betyr at dere ikke er bundet til Foto5.no hvis dere vil lage takkekort, trykk, bøker eller liknende. Merk at mange fotografer krever en slik binding.

Skulle dere ønske flere bilder enn det avtalte antallet kan dere også velge ekstrabilder til en redusert pris for brudepar; kr. 150,-  pr. stk. (ord. pris 200,-)*

*Tilbudsprisen gjelder for alle brudepar som har inngått avtale i år.

► Ta kontakt for mer informasjon


Møte i forkant av bryllupet

Alle pakkene våre inkluderer tilbud om et møte i forkant hvor vi kan ta en prat om bryllupsbildene og bli litt kjent. Det er viktig for oss å kjenne deres stil og smak for bildene. Vi kan snakke litt om lokasjoner og alternativer, og andre praktiske ting som kan gjøre bryllupsbildene best mulig. Kanskje vi også kan bidra med et råd eller to med hensyn til planlegging av dagen.


Tilgjengelig over hele Norge

Foto5.no er din fotograf til bryllup i Kristiansand og Aust Agder og Vest Agder for øvrig. Men vi leverer også bryllupsfotografering i Rogaland og Telemark. Og vi tar gjerne oppdrag med bryllupsfoto over hele landet. Ved reise belastes kostnader etter regning.

bryllupsmiddag
Fra Foto5.no sin photoshoot med den Norske modellen Sara Skjoldnes og A1-stjernen Ben Adams. Dette var et reklameoppdrag i regi av Scandinavian Moods og FixVisit, sammen med leverandører innen brudekjoler, smykker, frisør, sminke, blomster og design & interiør. Se video fra shooten her.

► Kontakt oss dersom dere har spørsmål eller ønsker tips eller råd.

Referanser


Foto5.no er opptatt av at alle brudepar skal være fornøyd, både med samarbeidet og med de ferdige bildene. Vi jobber derfor alltid systematisk med å forbedre oss. Vi ber brudeparene om tilbakemeldinger etter at bildene er levert. Nedenfor ser dere noen av kommentarene som våre brudepar har gitt oss. Disse kan kontaktes for mer informasjon, hvis dere ønsker det. Si fra hvis dere ønsker kontaktinformasjon til noen av disse.

5 stjerner

Kunne ikke vært bedre. Profesjonelt, hyggelig, og knallbra resultat!

– Anne-Mette og Aleksander

5 stjerner

Vi er veldig fornøyde. Vi følte oss trygge på fotografen og han gjorde en god jobb med planleggingen (vi hadde et times langt møte før den store dagen), fotografering under vielsen (merket nesten ikke at han var der, likevel ser man på bildene at han har vært “over alt” for å fange begivenheten fra forskjellige vinkler) og portrettbildene (de ble så fine). Helt topp!

– Maria og Bjørn

5 stjerner

Svært lett å samarbeide med Foto5. Vi hadde et hyggelig møte i forkant av bryllupet, der det ble snakket om hva slags bilder vi likte og hva som skulle skje på bryllupsdagen. Vi er strålende fornøyd med både fotograf og fotografiene.

– Cecilie og Lars Fredrik

5 stjerner

Et fantastisk samarbeid med en behagelig fotograf, og resultatet var fantastisk med nydelige bilder fra vår uforglemmelige bryllupsdag!

– Hanna og Glenn

5 stjerner

Hadde ett bra møte i forkant hvor vi fikk all info og forslag til gjennomføring. Fotografen var hyggelig og imøtekommende, Ser på bildene vi sitter igjen med at han var overalt denne dagen, men vi merket ikke noe til fotograferingen, så vi er veldig fornøyd med jobben. Det gikk under ett døgn fra vi plukket ut bildene til vi fikk de levert.

– Stian og Michelle

5 stjerner

Vi var veldig godt fornøyd med alt. Hyggelig fotograf som hører på kundens ønsker og tar hensyn til dette. Bildene ble fantastiske.

– Camilla og Anders

5 stjerner

Profesjonelt og ryddig. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

– Maria og Svein Egil

5 stjerner

Godt og behagelig samarbeid, både underveis i fotograferingen og før bryllupet. Rask til å svare på mail, god service, fint å kunne møtes for samtale om hvordan man ønsker bildene. Bildene ble slik vi hadde ønsket Mtp stil, så alt i alt er vi veldig fornøyd. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.

– Eirin og Erlend

5 stjerner

Veldig bra!

– Henriette og Erik

5 stjerner

God service, dyktig fotograf, hyggelig, følte oss i varetatt. Sammarbeidsvillig, Fantastiske bilder, høflig, tålmodig.

– Inger og Torstein

5 stjerner

Supert samarbeid! Vi fikk det vi ønsket oss, og var veldig glad for at noen kunne ta visjonen vår og sette det i liv. Super fornøyd!! Kommer til å bruke i andre anledninger der man trenger fotograf.

– Kaia og Stig

5 stjerner

Synes alt var veldig bra, har ingenting å kommentere, bortsett fra hvor fornøyde vi er med bildene :) kjapp leveringstid og gunstig pris og en kjempe flink og behagelig fotograf.. tommel opp! Foto 5 kan jeg anbefale på det sterkeste, kjempe flotte bilder og vi kunne ikke vært mer fornøyde.. :)

– Linn Kristine

Bryllupsbilder Kristiansand

Foto5.no er kjent for bryllupsbilder av høy kvalitet. Vi er stolte av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet. Vårt mål er å være best på kvalitet og kundetilfredshet. Nettopp derfor legger vi enda mer arbeid i forberedelser og etterarbeid enn mange av våre konkurrenter. Vår rolle er å hjelpe brudeparet slik at vi sammen skaper de aller beste bildene. Se referanser nederst.

Bryllupsfotograf i Agder
“..Inntrykkene er mange på bryllupsdagen. Både forberedelsene om morgenen, vielsen ved alteret, bryllupsbildene som skal tas og oppmerksomheten fra familie og venner. Og talene, maten, deling av bryllupskaken, og brudevalsen utpå kvelden. Hvert eneste øyeblikk representerer atmosfære og minner som brudeparet vil ha med seg livet ut. Hele dagen er preget av spenning og atmosfære som kan fanges i fotografiske minner. Både store og små vil se tilbake på denne dagen som en viktig og verdifull milepæl i familiens historie. Vår oppgave er å ta vare på minnene med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen..

Ta kontakt for mer informasjon.. 
 Se noen av våre bryllupsbilder.. 

Bryllupsfotograf i Kristiansand og AgderBryllupspakke 1: Portrettbilder

Dette er pakken som inneholder portrettbildene før eller etter vielsen. Vi avtaler en lokasjon på forhånd, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Bildene kan tas ute i naturen på et sted som dere velger, eller eventuelt innendørs. Vi regner ca 1,5-2 timer til fotograferingen.

Dere vil få 40 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 11.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 2: Vielse og Portrettbilder

Denne pakken inneholder portrettbildene like før eller etter vielsen, og i tillegg også minneverdige bilder fra selve vielsen. Vi avtaler på forhånd en lokasjon for portrettbildene, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Portrettbildene kan tas ute i naturen eller innendørs dersom dere ønsker det.

Dere vil få 60 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 14.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 3: Vielse, Portrett og Mottakelse

Denne pakken inneholder portrettbildene og bildene fra vielsen, akkurat som for pakke 1 og 2. I tillegg inkluderer pakken enten bilder fra forberedelsene før vielsen med pynting og stell av brud eller brudgom, eller fra mottakelsen før middagen hvor vi tar bilder av familie og venner sammen med brudeparet. Denne pakken er vår mest populære.

Dere får 75 nydelige bryllupsbilder som tar vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 17.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 4: Hele dagen

Dette er en heldagspakke hvor vi følger med helt fra forberedelsene før vielsen med stell av hår, smykker og kjole, til bryllupsvalsen sent på kvelden. Vi tar bilder hele dagen; i selve vielsen, og selvsagt portrettbildene før eller etter vielsen. Vi følger med ved mottakelsen før middagen og tar bilder av familie og venner med brudeparet der. Vi blir også med utover kvelden og fanger de beste minnene fra bryllupsfesten.

Pakken inneholder 120 nydelige bryllupsbilder med minner fra hele dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning, og med alle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5. I god tid før bryllupsdagen setter vi oss ned og planlegger sammen slik at bildene skal dekke dagen på best mulig måte for dere.

Priseksempel: 24.800,- inkl.mva.


Se våre bildeeksempler her


Dere velger selv hvilke bilder dere vil ha

Når bildene er klare vil dere få en oversikt over alle bildene i mindre formater. Da kan dere i ro og mak gå gjennom bildene selv og velge de dere vil ha. De bildene dere velger ut blir sendt til dere i fulle elektroniske formater med høyere oppløsning. I alle våre bryllupspakker følger det med rettigheter til fri privat bruk. Det betyr at dere ikke er bundet til Foto5.no hvis dere vil lage takkekort, trykk, bøker eller liknende. Merk at mange fotografer krever en slik binding.

Skulle dere ønske flere bilder enn det avtalte antallet kan dere også velge ekstrabilder til en redusert pris for brudepar; kr. 150,-  pr. stk. (ord. pris 200,-)*

*Tilbudsprisen gjelder for alle brudepar som har inngått avtale i år.

► Ta kontakt for mer informasjon


Møte i forkant av bryllupet

Alle pakkene våre inkluderer tilbud om et møte i forkant hvor vi kan ta en prat om bryllupsbildene og bli litt kjent. Det er viktig for oss å kjenne deres stil og smak for bildene. Vi kan snakke litt om lokasjoner og alternativer, og andre praktiske ting som kan gjøre bryllupsbildene best mulig. Kanskje vi også kan bidra med et råd eller to med hensyn til planlegging av dagen.


Tilgjengelig over hele Norge

Foto5.no er din fotograf til bryllup i Kristiansand og Aust Agder og Vest Agder for øvrig. Men vi leverer også bryllupsfotografering i Rogaland og Telemark. Og vi tar gjerne oppdrag med bryllupsfoto over hele landet. Ved reise belastes kostnader etter regning.

bryllupsmiddag
Fra Foto5.no sin photoshoot med den Norske modellen Sara Skjoldnes og A1-stjernen Ben Adams. Dette var et reklameoppdrag i regi av Scandinavian Moods og FixVisit, sammen med leverandører innen brudekjoler, smykker, frisør, sminke, blomster og design & interiør. Se video fra shooten her.

► Kontakt oss dersom dere har spørsmål eller ønsker tips eller råd.

Referanser


Foto5.no er opptatt av at alle brudepar skal være fornøyd, både med samarbeidet og med de ferdige bildene. Vi jobber derfor alltid systematisk med å forbedre oss. Vi ber brudeparene om tilbakemeldinger etter at bildene er levert. Nedenfor ser dere noen av kommentarene som våre brudepar har gitt oss. Disse kan kontaktes for mer informasjon, hvis dere ønsker det. Si fra hvis dere ønsker kontaktinformasjon til noen av disse.

5 stjerner

Kunne ikke vært bedre. Profesjonelt, hyggelig, og knallbra resultat!

– Anne-Mette og Aleksander

5 stjerner

Vi er veldig fornøyde. Vi følte oss trygge på fotografen og han gjorde en god jobb med planleggingen (vi hadde et times langt møte før den store dagen), fotografering under vielsen (merket nesten ikke at han var der, likevel ser man på bildene at han har vært “over alt” for å fange begivenheten fra forskjellige vinkler) og portrettbildene (de ble så fine). Helt topp!

– Maria og Bjørn

5 stjerner

Svært lett å samarbeide med Foto5. Vi hadde et hyggelig møte i forkant av bryllupet, der det ble snakket om hva slags bilder vi likte og hva som skulle skje på bryllupsdagen. Vi er strålende fornøyd med både fotograf og fotografiene.

– Cecilie og Lars Fredrik

5 stjerner

Et fantastisk samarbeid med en behagelig fotograf, og resultatet var fantastisk med nydelige bilder fra vår uforglemmelige bryllupsdag!

– Hanna og Glenn

5 stjerner

Hadde ett bra møte i forkant hvor vi fikk all info og forslag til gjennomføring. Fotografen var hyggelig og imøtekommende, Ser på bildene vi sitter igjen med at han var overalt denne dagen, men vi merket ikke noe til fotograferingen, så vi er veldig fornøyd med jobben. Det gikk under ett døgn fra vi plukket ut bildene til vi fikk de levert.

– Stian og Michelle

5 stjerner

Vi var veldig godt fornøyd med alt. Hyggelig fotograf som hører på kundens ønsker og tar hensyn til dette. Bildene ble fantastiske.

– Camilla og Anders

5 stjerner

Profesjonelt og ryddig. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

– Maria og Svein Egil

5 stjerner

Godt og behagelig samarbeid, både underveis i fotograferingen og før bryllupet. Rask til å svare på mail, god service, fint å kunne møtes for samtale om hvordan man ønsker bildene. Bildene ble slik vi hadde ønsket Mtp stil, så alt i alt er vi veldig fornøyd. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.

– Eirin og Erlend

5 stjerner

Veldig bra!

– Henriette og Erik

5 stjerner

God service, dyktig fotograf, hyggelig, følte oss i varetatt. Sammarbeidsvillig, Fantastiske bilder, høflig, tålmodig.

– Inger og Torstein

5 stjerner

Supert samarbeid! Vi fikk det vi ønsket oss, og var veldig glad for at noen kunne ta visjonen vår og sette det i liv. Super fornøyd!! Kommer til å bruke i andre anledninger der man trenger fotograf.

– Kaia og Stig

5 stjerner

Synes alt var veldig bra, har ingenting å kommentere, bortsett fra hvor fornøyde vi er med bildene :) kjapp leveringstid og gunstig pris og en kjempe flink og behagelig fotograf.. tommel opp! Foto 5 kan jeg anbefale på det sterkeste, kjempe flotte bilder og vi kunne ikke vært mer fornøyde.. :)

– Linn Kristine

Bryllupsfoto Kristiansand

Bryllupsfotograf i Kristiansand

Foto5.no er kjent for bryllupsbilder av høy kvalitet. Vi er stolte av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet. Vårt mål er å være best på kvalitet og kundetilfredshet. Nettopp derfor legger vi enda mer arbeid i forberedelser og etterarbeid enn mange av våre konkurrenter. Vår rolle er å hjelpe brudeparet slik at vi sammen skaper de aller beste bildene. Se referanser nederst.

Bryllupsfotograf i Kristiansand og Agder
“..Inntrykkene er mange på bryllupsdagen. Både forberedelsene om morgenen, vielsen ved alteret, bryllupsbildene som skal tas og oppmerksomheten fra familie og venner. Og talene, maten, deling av bryllupskaken, og brudevalsen utpå kvelden. Hvert eneste øyeblikk representerer atmosfære og minner som brudeparet vil ha med seg livet ut. Hele dagen er preget av spenning og atmosfære som kan fanges i fotografiske minner. Både store og små vil se tilbake på denne dagen som en viktig og verdifull milepæl i familiens historie. Vår oppgave er å ta vare på minnene med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen..

Ta kontakt for mer informasjon.. 
 Se noen av våre bryllupsbilder.. 

Bryllupsfotograf i Kristiansand og AgderBryllupspakke 1: Portrettbilder

Dette er pakken som inneholder portrettbildene før eller etter vielsen. Vi avtaler en lokasjon på forhånd, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Bildene kan tas ute i naturen på et sted som dere velger, eller eventuelt innendørs. Vi regner ca 1,5-2 timer til fotograferingen.

Dere vil få 40 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 11.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 2: Vielse og Portrettbilder

Denne pakken inneholder portrettbildene like før eller etter vielsen, og i tillegg også minneverdige bilder fra selve vielsen. Vi avtaler på forhånd en lokasjon for portrettbildene, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Portrettbildene kan tas ute i naturen eller innendørs dersom dere ønsker det.

Dere vil få 60 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 14.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 3: Vielse, Portrett og Mottakelse

Denne pakken inneholder portrettbildene og bildene fra vielsen, akkurat som for pakke 1 og 2. I tillegg inkluderer pakken enten bilder fra forberedelsene før vielsen med pynting og stell av brud eller brudgom, eller fra mottakelsen før middagen hvor vi tar bilder av familie og venner sammen med brudeparet. Denne pakken er vår mest populære.

Dere får 75 nydelige bryllupsbilder som tar vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 17.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 4: Hele dagen

Dette er en heldagspakke hvor vi følger med helt fra forberedelsene før vielsen med stell av hår, smykker og kjole, til bryllupsvalsen sent på kvelden. Vi tar bilder hele dagen; i selve vielsen, og selvsagt portrettbildene før eller etter vielsen. Vi følger med ved mottakelsen før middagen og tar bilder av familie og venner med brudeparet der. Vi blir også med utover kvelden og fanger de beste minnene fra bryllupsfesten.

Pakken inneholder 120 nydelige bryllupsbilder med minner fra hele dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning, og med alle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5. I god tid før bryllupsdagen setter vi oss ned og planlegger sammen slik at bildene skal dekke dagen på best mulig måte for dere.

Priseksempel: 24.800,- inkl.mva.


Se våre bildeeksempler her


Dere velger selv hvilke bilder dere vil ha

Når bildene er klare vil dere få en oversikt over alle bildene i mindre formater. Da kan dere i ro og mak gå gjennom bildene selv og velge de dere vil ha. De bildene dere velger ut blir sendt til dere i fulle elektroniske formater med høyere oppløsning. I alle våre bryllupspakker følger det med rettigheter til fri privat bruk. Det betyr at dere ikke er bundet til Foto5.no hvis dere vil lage takkekort, trykk, bøker eller liknende. Merk at mange fotografer krever en slik binding.

Skulle dere ønske flere bilder enn det avtalte antallet kan dere også velge ekstrabilder til en redusert pris for brudepar; kr. 150,-  pr. stk. (ord. pris 200,-)*

*Tilbudsprisen gjelder for alle brudepar som har inngått avtale i år.

► Ta kontakt for mer informasjon


Møte i forkant av bryllupet

Alle pakkene våre inkluderer tilbud om et møte i forkant hvor vi kan ta en prat om bryllupsbildene og bli litt kjent. Det er viktig for oss å kjenne deres stil og smak for bildene. Vi kan snakke litt om lokasjoner og alternativer, og andre praktiske ting som kan gjøre bryllupsbildene best mulig. Kanskje vi også kan bidra med et råd eller to med hensyn til planlegging av dagen.


Tilgjengelig over hele Norge

Foto5.no er din fotograf til bryllup i Kristiansand og Aust Agder og Vest Agder for øvrig. Men vi leverer også bryllupsfotografering i Rogaland og Telemark. Og vi tar gjerne oppdrag med bryllupsfoto over hele landet. Ved reise belastes kostnader etter regning.

bryllupsmiddag
Fra Foto5.no sin photoshoot med den Norske modellen Sara Skjoldnes og A1-stjernen Ben Adams. Dette var et reklameoppdrag i regi av Scandinavian Moods og FixVisit, sammen med leverandører innen brudekjoler, smykker, frisør, sminke, blomster og design & interiør. Se video fra shooten her.

► Kontakt oss dersom dere har spørsmål eller ønsker tips eller råd.

Referanser


Foto5.no er opptatt av at alle brudepar skal være fornøyd, både med samarbeidet og med de ferdige bildene. Vi jobber derfor alltid systematisk med å forbedre oss. Vi ber brudeparene om tilbakemeldinger etter at bildene er levert. Nedenfor ser dere noen av kommentarene som våre brudepar har gitt oss. Disse kan kontaktes for mer informasjon, hvis dere ønsker det. Si fra hvis dere ønsker kontaktinformasjon til noen av disse.

5 stjerner

Kunne ikke vært bedre. Profesjonelt, hyggelig, og knallbra resultat!

– Anne-Mette og Aleksander

5 stjerner

Vi er veldig fornøyde. Vi følte oss trygge på fotografen og han gjorde en god jobb med planleggingen (vi hadde et times langt møte før den store dagen), fotografering under vielsen (merket nesten ikke at han var der, likevel ser man på bildene at han har vært “over alt” for å fange begivenheten fra forskjellige vinkler) og portrettbildene (de ble så fine). Helt topp!

– Maria og Bjørn

5 stjerner

Svært lett å samarbeide med Foto5. Vi hadde et hyggelig møte i forkant av bryllupet, der det ble snakket om hva slags bilder vi likte og hva som skulle skje på bryllupsdagen. Vi er strålende fornøyd med både fotograf og fotografiene.

– Cecilie og Lars Fredrik

5 stjerner

Et fantastisk samarbeid med en behagelig fotograf, og resultatet var fantastisk med nydelige bilder fra vår uforglemmelige bryllupsdag!

– Hanna og Glenn

5 stjerner

Hadde ett bra møte i forkant hvor vi fikk all info og forslag til gjennomføring. Fotografen var hyggelig og imøtekommende, Ser på bildene vi sitter igjen med at han var overalt denne dagen, men vi merket ikke noe til fotograferingen, så vi er veldig fornøyd med jobben. Det gikk under ett døgn fra vi plukket ut bildene til vi fikk de levert.

– Stian og Michelle

5 stjerner

Vi var veldig godt fornøyd med alt. Hyggelig fotograf som hører på kundens ønsker og tar hensyn til dette. Bildene ble fantastiske.

– Camilla og Anders

5 stjerner

Profesjonelt og ryddig. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

– Maria og Svein Egil

5 stjerner

Godt og behagelig samarbeid, både underveis i fotograferingen og før bryllupet. Rask til å svare på mail, god service, fint å kunne møtes for samtale om hvordan man ønsker bildene. Bildene ble slik vi hadde ønsket Mtp stil, så alt i alt er vi veldig fornøyd. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.

– Eirin og Erlend

5 stjerner

Veldig bra!

– Henriette og Erik

5 stjerner

God service, dyktig fotograf, hyggelig, følte oss i varetatt. Sammarbeidsvillig, Fantastiske bilder, høflig, tålmodig.

– Inger og Torstein

5 stjerner

Supert samarbeid! Vi fikk det vi ønsket oss, og var veldig glad for at noen kunne ta visjonen vår og sette det i liv. Super fornøyd!! Kommer til å bruke i andre anledninger der man trenger fotograf.

– Kaia og Stig

5 stjerner

Synes alt var veldig bra, har ingenting å kommentere, bortsett fra hvor fornøyde vi er med bildene :) kjapp leveringstid og gunstig pris og en kjempe flink og behagelig fotograf.. tommel opp! Foto 5 kan jeg anbefale på det sterkeste, kjempe flotte bilder og vi kunne ikke vært mer fornøyde.. :)

– Linn Kristine

Bryllupsfoto Kristiansand

Bryllups fotograf Kristiansand

Foto5.no er kjent for bryllupsbilder av høy kvalitet. Vi er stolte av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet. Vårt mål er å være best på kvalitet og kundetilfredshet. Nettopp derfor legger vi enda mer arbeid i forberedelser og etterarbeid enn mange av våre konkurrenter. Vår rolle er å hjelpe brudeparet slik at vi sammen skaper de aller beste bildene. Se referanser nederst.

Bryllupsfotograf på Sørlandet
“..Inntrykkene er mange på bryllupsdagen. Både forberedelsene om morgenen, vielsen ved alteret, bryllupsbildene som skal tas og oppmerksomheten fra familie og venner. Og talene, maten, deling av bryllupskaken, og brudevalsen utpå kvelden. Hvert eneste øyeblikk representerer atmosfære og minner som brudeparet vil ha med seg livet ut. Hele dagen er preget av spenning og atmosfære som kan fanges i fotografiske minner. Både store og små vil se tilbake på denne dagen som en viktig og verdifull milepæl i familiens historie. Vår oppgave er å ta vare på minnene med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen..

Ta kontakt for mer informasjon.. 
 Se noen av våre bryllupsbilder.. 

Bryllupsfotograf i Kristiansand og AgderBryllupspakke 1: Portrettbilder

Dette er pakken som inneholder portrettbildene før eller etter vielsen. Vi avtaler en lokasjon på forhånd, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Bildene kan tas ute i naturen på et sted som dere velger, eller eventuelt innendørs. Vi regner ca 1,5-2 timer til fotograferingen.

Dere vil få 40 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 11.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 2: Vielse og Portrettbilder

Denne pakken inneholder portrettbildene like før eller etter vielsen, og i tillegg også minneverdige bilder fra selve vielsen. Vi avtaler på forhånd en lokasjon for portrettbildene, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Portrettbildene kan tas ute i naturen eller innendørs dersom dere ønsker det.

Dere vil få 60 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 14.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 3: Vielse, Portrett og Mottakelse

Denne pakken inneholder portrettbildene og bildene fra vielsen, akkurat som for pakke 1 og 2. I tillegg inkluderer pakken enten bilder fra forberedelsene før vielsen med pynting og stell av brud eller brudgom, eller fra mottakelsen før middagen hvor vi tar bilder av familie og venner sammen med brudeparet. Denne pakken er vår mest populære.

Dere får 75 nydelige bryllupsbilder som tar vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 17.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 4: Hele dagen

Dette er en heldagspakke hvor vi følger med helt fra forberedelsene før vielsen med stell av hår, smykker og kjole, til bryllupsvalsen sent på kvelden. Vi tar bilder hele dagen; i selve vielsen, og selvsagt portrettbildene før eller etter vielsen. Vi følger med ved mottakelsen før middagen og tar bilder av familie og venner med brudeparet der. Vi blir også med utover kvelden og fanger de beste minnene fra bryllupsfesten.

Pakken inneholder 120 nydelige bryllupsbilder med minner fra hele dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning, og med alle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5. I god tid før bryllupsdagen setter vi oss ned og planlegger sammen slik at bildene skal dekke dagen på best mulig måte for dere.

Priseksempel: 24.800,- inkl.mva.


Se våre bildeeksempler her


Dere velger selv hvilke bilder dere vil ha

Når bildene er klare vil dere få en oversikt over alle bildene i mindre formater. Da kan dere i ro og mak gå gjennom bildene selv og velge de dere vil ha. De bildene dere velger ut blir sendt til dere i fulle elektroniske formater med høyere oppløsning. I alle våre bryllupspakker følger det med rettigheter til fri privat bruk. Det betyr at dere ikke er bundet til Foto5.no hvis dere vil lage takkekort, trykk, bøker eller liknende. Merk at mange fotografer krever en slik binding.

Skulle dere ønske flere bilder enn det avtalte antallet kan dere også velge ekstrabilder til en redusert pris for brudepar; kr. 150,-  pr. stk. (ord. pris 200,-)*

*Tilbudsprisen gjelder for alle brudepar som har inngått avtale i år.

► Ta kontakt for mer informasjon


Møte i forkant av bryllupet

Alle pakkene våre inkluderer tilbud om et møte i forkant hvor vi kan ta en prat om bryllupsbildene og bli litt kjent. Det er viktig for oss å kjenne deres stil og smak for bildene. Vi kan snakke litt om lokasjoner og alternativer, og andre praktiske ting som kan gjøre bryllupsbildene best mulig. Kanskje vi også kan bidra med et råd eller to med hensyn til planlegging av dagen.


Tilgjengelig over hele Norge

Foto5.no er din fotograf til bryllup i Kristiansand og Aust Agder og Vest Agder for øvrig. Men vi leverer også bryllupsfotografering i Rogaland og Telemark. Og vi tar gjerne oppdrag med bryllupsfoto over hele landet. Ved reise belastes kostnader etter regning.

bryllupsmiddag
Fra Foto5.no sin photoshoot med den Norske modellen Sara Skjoldnes og A1-stjernen Ben Adams. Dette var et reklameoppdrag i regi av Scandinavian Moods og FixVisit, sammen med leverandører innen brudekjoler, smykker, frisør, sminke, blomster og design & interiør. Se video fra shooten her.

► Kontakt oss dersom dere har spørsmål eller ønsker tips eller råd.

Referanser


Foto5.no er opptatt av at alle brudepar skal være fornøyd, både med samarbeidet og med de ferdige bildene. Vi jobber derfor alltid systematisk med å forbedre oss. Vi ber brudeparene om tilbakemeldinger etter at bildene er levert. Nedenfor ser dere noen av kommentarene som våre brudepar har gitt oss. Disse kan kontaktes for mer informasjon, hvis dere ønsker det. Si fra hvis dere ønsker kontaktinformasjon til noen av disse.

5 stjerner

Kunne ikke vært bedre. Profesjonelt, hyggelig, og knallbra resultat!

– Anne-Mette og Aleksander

5 stjerner

Vi er veldig fornøyde. Vi følte oss trygge på fotografen og han gjorde en god jobb med planleggingen (vi hadde et times langt møte før den store dagen), fotografering under vielsen (merket nesten ikke at han var der, likevel ser man på bildene at han har vært “over alt” for å fange begivenheten fra forskjellige vinkler) og portrettbildene (de ble så fine). Helt topp!

– Maria og Bjørn

5 stjerner

Svært lett å samarbeide med Foto5. Vi hadde et hyggelig møte i forkant av bryllupet, der det ble snakket om hva slags bilder vi likte og hva som skulle skje på bryllupsdagen. Vi er strålende fornøyd med både fotograf og fotografiene.

– Cecilie og Lars Fredrik

5 stjerner

Et fantastisk samarbeid med en behagelig fotograf, og resultatet var fantastisk med nydelige bilder fra vår uforglemmelige bryllupsdag!

– Hanna og Glenn

5 stjerner

Hadde ett bra møte i forkant hvor vi fikk all info og forslag til gjennomføring. Fotografen var hyggelig og imøtekommende, Ser på bildene vi sitter igjen med at han var overalt denne dagen, men vi merket ikke noe til fotograferingen, så vi er veldig fornøyd med jobben. Det gikk under ett døgn fra vi plukket ut bildene til vi fikk de levert.

– Stian og Michelle

5 stjerner

Vi var veldig godt fornøyd med alt. Hyggelig fotograf som hører på kundens ønsker og tar hensyn til dette. Bildene ble fantastiske.

– Camilla og Anders

5 stjerner

Profesjonelt og ryddig. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

– Maria og Svein Egil

5 stjerner

Godt og behagelig samarbeid, både underveis i fotograferingen og før bryllupet. Rask til å svare på mail, god service, fint å kunne møtes for samtale om hvordan man ønsker bildene. Bildene ble slik vi hadde ønsket Mtp stil, så alt i alt er vi veldig fornøyd. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.

– Eirin og Erlend

5 stjerner

Veldig bra!

– Henriette og Erik

5 stjerner

God service, dyktig fotograf, hyggelig, følte oss i varetatt. Sammarbeidsvillig, Fantastiske bilder, høflig, tålmodig.

– Inger og Torstein

5 stjerner

Supert samarbeid! Vi fikk det vi ønsket oss, og var veldig glad for at noen kunne ta visjonen vår og sette det i liv. Super fornøyd!! Kommer til å bruke i andre anledninger der man trenger fotograf.

– Kaia og Stig

5 stjerner

Synes alt var veldig bra, har ingenting å kommentere, bortsett fra hvor fornøyde vi er med bildene :) kjapp leveringstid og gunstig pris og en kjempe flink og behagelig fotograf.. tommel opp! Foto 5 kan jeg anbefale på det sterkeste, kjempe flotte bilder og vi kunne ikke vært mer fornøyde.. :)

– Linn Kristine

Bryllupsfotografering Kristiansand

Foto5.no er kjent for bryllupsbilder av høy kvalitet. Vi er stolte av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet. Vårt mål er å være best på kvalitet og kundetilfredshet. Nettopp derfor legger vi enda mer arbeid i forberedelser og etterarbeid enn mange av våre konkurrenter. Vår rolle er å hjelpe brudeparet slik at vi sammen skaper de aller beste bildene. Se referanser nederst.

Bryllup foto i Kristiansand
“..Inntrykkene er mange på bryllupsdagen. Både forberedelsene om morgenen, vielsen ved alteret, bryllupsbildene som skal tas og oppmerksomheten fra familie og venner. Og talene, maten, deling av bryllupskaken, og brudevalsen utpå kvelden. Hvert eneste øyeblikk representerer atmosfære og minner som brudeparet vil ha med seg livet ut. Hele dagen er preget av spenning og atmosfære som kan fanges i fotografiske minner. Både store og små vil se tilbake på denne dagen som en viktig og verdifull milepæl i familiens historie. Vår oppgave er å ta vare på minnene med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen..

Ta kontakt for mer informasjon.. 
 Se noen av våre bryllupsbilder.. 

Bryllupsfotograf i Kristiansand og AgderBryllupspakke 1: Portrettbilder

Dette er pakken som inneholder portrettbildene før eller etter vielsen. Vi avtaler en lokasjon på forhånd, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Bildene kan tas ute i naturen på et sted som dere velger, eller eventuelt innendørs. Vi regner ca 1,5-2 timer til fotograferingen.

Dere vil få 40 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 11.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 2: Vielse og Portrettbilder

Denne pakken inneholder portrettbildene like før eller etter vielsen, og i tillegg også minneverdige bilder fra selve vielsen. Vi avtaler på forhånd en lokasjon for portrettbildene, og har alltid en “plan B” dersom været skulle kreve det. Portrettbildene kan tas ute i naturen eller innendørs dersom dere ønsker det.

Dere vil få 60 nydelige bryllupsbilder som kan ta vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 14.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 3: Vielse, Portrett og Mottakelse

Denne pakken inneholder portrettbildene og bildene fra vielsen, akkurat som for pakke 1 og 2. I tillegg inkluderer pakken enten bilder fra forberedelsene før vielsen med pynting og stell av brud eller brudgom, eller fra mottakelsen før middagen hvor vi tar bilder av familie og venner sammen med brudeparet. Denne pakken er vår mest populære.

Dere får 75 nydelige bryllupsbilder som tar vare på de gode minnene fra den store dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning. Dere får også fulle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5.

Priseksempel: 17.800,- inkl.mva.

Bryllupspakke 4: Hele dagen

Dette er en heldagspakke hvor vi følger med helt fra forberedelsene før vielsen med stell av hår, smykker og kjole, til bryllupsvalsen sent på kvelden. Vi tar bilder hele dagen; i selve vielsen, og selvsagt portrettbildene før eller etter vielsen. Vi følger med ved mottakelsen før middagen og tar bilder av familie og venner med brudeparet der. Vi blir også med utover kvelden og fanger de beste minnene fra bryllupsfesten.

Pakken inneholder 120 nydelige bryllupsbilder med minner fra hele dagen. Ønsker dere flere bilder lager vi et skreddersydd tilbud til dere med prisrabatt. Bildene leveres elektronisk med høy oppløsning, og med alle rettigheter til privat bruk, uten binding til Foto5. I god tid før bryllupsdagen setter vi oss ned og planlegger sammen slik at bildene skal dekke dagen på best mulig måte for dere.

Priseksempel: 24.800,- inkl.mva.


Se våre bildeeksempler her


Dere velger selv hvilke bilder dere vil ha

Når bildene er klare vil dere få en oversikt over alle bildene i mindre formater. Da kan dere i ro og mak gå gjennom bildene selv og velge de dere vil ha. De bildene dere velger ut blir sendt til dere i fulle elektroniske formater med høyere oppløsning. I alle våre bryllupspakker følger det med rettigheter til fri privat bruk. Det betyr at dere ikke er bundet til Foto5.no hvis dere vil lage takkekort, trykk, bøker eller liknende. Merk at mange fotografer krever en slik binding.

Skulle dere ønske flere bilder enn det avtalte antallet kan dere også velge ekstrabilder til en redusert pris for brudepar; kr. 150,-  pr. stk. (ord. pris 200,-)*

*Tilbudsprisen gjelder for alle brudepar som har inngått avtale i år.

► Ta kontakt for mer informasjon


Møte i forkant av bryllupet

Alle pakkene våre inkluderer tilbud om et møte i forkant hvor vi kan ta en prat om bryllupsbildene og bli litt kjent. Det er viktig for oss å kjenne deres stil og smak for bildene. Vi kan snakke litt om lokasjoner og alternativer, og andre praktiske ting som kan gjøre bryllupsbildene best mulig. Kanskje vi også kan bidra med et råd eller to med hensyn til planlegging av dagen.


Tilgjengelig over hele Norge

Foto5.no er din fotograf til bryllup i Kristiansand og Aust Agder og Vest Agder for øvrig. Men vi leverer også bryllupsfotografering i Rogaland og Telemark. Og vi tar gjerne oppdrag med bryllupsfoto over hele landet. Ved reise belastes kostnader etter regning.

bryllupsmiddag
Fra Foto5.no sin photoshoot med den Norske modellen Sara Skjoldnes og A1-stjernen Ben Adams. Dette var et reklameoppdrag i regi av Scandinavian Moods og FixVisit, sammen med leverandører innen brudekjoler, smykker, frisør, sminke, blomster og design & interiør. Se video fra shooten her.

► Kontakt oss dersom dere har spørsmål eller ønsker tips eller råd.

Referanser


Foto5.no er opptatt av at alle brudepar skal være fornøyd, både med samarbeidet og med de ferdige bildene. Vi jobber derfor alltid systematisk med å forbedre oss. Vi ber brudeparene om tilbakemeldinger etter at bildene er levert. Nedenfor ser dere noen av kommentarene som våre brudepar har gitt oss. Disse kan kontaktes for mer informasjon, hvis dere ønsker det. Si fra hvis dere ønsker kontaktinformasjon til noen av disse.

5 stjerner

Kunne ikke vært bedre. Profesjonelt, hyggelig, og knallbra resultat!

– Anne-Mette og Aleksander

5 stjerner

Vi er veldig fornøyde. Vi følte oss trygge på fotografen og han gjorde en god jobb med planleggingen (vi hadde et times langt møte før den store dagen), fotografering under vielsen (merket nesten ikke at han var der, likevel ser man på bildene at han har vært “over alt” for å fange begivenheten fra forskjellige vinkler) og portrettbildene (de ble så fine). Helt topp!

– Maria og Bjørn

5 stjerner

Svært lett å samarbeide med Foto5. Vi hadde et hyggelig møte i forkant av bryllupet, der det ble snakket om hva slags bilder vi likte og hva som skulle skje på bryllupsdagen. Vi er strålende fornøyd med både fotograf og fotografiene.

– Cecilie og Lars Fredrik

5 stjerner

Et fantastisk samarbeid med en behagelig fotograf, og resultatet var fantastisk med nydelige bilder fra vår uforglemmelige bryllupsdag!

– Hanna og Glenn

5 stjerner

Hadde ett bra møte i forkant hvor vi fikk all info og forslag til gjennomføring. Fotografen var hyggelig og imøtekommende, Ser på bildene vi sitter igjen med at han var overalt denne dagen, men vi merket ikke noe til fotograferingen, så vi er veldig fornøyd med jobben. Det gikk under ett døgn fra vi plukket ut bildene til vi fikk de levert.

– Stian og Michelle

5 stjerner

Vi var veldig godt fornøyd med alt. Hyggelig fotograf som hører på kundens ønsker og tar hensyn til dette. Bildene ble fantastiske.

– Camilla og Anders

5 stjerner

Profesjonelt og ryddig. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

– Maria og Svein Egil

5 stjerner

Godt og behagelig samarbeid, både underveis i fotograferingen og før bryllupet. Rask til å svare på mail, god service, fint å kunne møtes for samtale om hvordan man ønsker bildene. Bildene ble slik vi hadde ønsket Mtp stil, så alt i alt er vi veldig fornøyd. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.

– Eirin og Erlend

5 stjerner

Veldig bra!

– Henriette og Erik

5 stjerner

God service, dyktig fotograf, hyggelig, følte oss i varetatt. Sammarbeidsvillig, Fantastiske bilder, høflig, tålmodig.

– Inger og Torstein

5 stjerner

Supert samarbeid! Vi fikk det vi ønsket oss, og var veldig glad for at noen kunne ta visjonen vår og sette det i liv. Super fornøyd!! Kommer til å bruke i andre anledninger der man trenger fotograf.

– Kaia og Stig

5 stjerner

Synes alt var veldig bra, har ingenting å kommentere, bortsett fra hvor fornøyde vi er med bildene :) kjapp leveringstid og gunstig pris og en kjempe flink og behagelig fotograf.. tommel opp! Foto 5 kan jeg anbefale på det sterkeste, kjempe flotte bilder og vi kunne ikke vært mer fornøyde.. :)

– Linn Kristine

Gravid Fotografering i Kristiansand

Gravid Fotografering

Priseksempel kr. 3.900,-

Graviditeten er en spesiell periode i livet som mange ønsker minner fra, og gravid fotografering blir stadig mer populært. Bildene skal gjenskape minner og følelser fra tiden før barnet blir født.

“Gravid fotografering er en unik måte å ta vare på den spesielle tiden under graviditeten. Tenk så spennende og morsomt det vil være å se på bildene sammen med barnet senere :)”

Noen gravide ønsker å være kreative, og benytter rekvisitter og personlige gjenstander for gi gravidbildene en ekstra dimensjon. Andre mener at stil og renhet er den beste måten å fremstille graviditeten på, og ønsker kun å bruke lys og skygger i studioet.

Foto5.no sin standardpakke for gravid fotografering inkluderer 12 profesjonelle bilder i høy oppløsning, med rettigheter til å kunne benytte bildene fritt til privat bruk. Husk å bestille i god tid slik at du får det tidspunket hvor magen er aller finest.

Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor så kontakter vi deg om gravid fotografering.


Jeg er interessert i gravid fotografering

Jeg er interessert i gravid fotografering
Godkjente filtyper: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse: 100mb.

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.


Akt modell søkes

Akt modell søkes til body art photoshoot. Se eksempler i denne kategorien på Art Of Body. Aktfoto kalles også for Nude Art. Både kvinner og menn i alle aldere inviteres til å søke.

Body art og nude art skal aldri virke støtende eller pornografisk. Det er tvert imot det kunsteriske, skjøre og abstrakte ved menneskekroppen som skal fremheves på en uttrykksfull måte. Vakre skygge-konturer med kunstneriske budskap skapes når lys og bar hud møtes.

Abstrakt fotografering kan være å fokusere på et utsnitt av kroppen, for eksempel en kurve som skapes av ryggraden, konturen av en hofte eller en skulder. Bevisst bruk av lys og skygger er viktig for å forsterke abstrakte uttrykk. Slør eller undertøy kan også gjerne brukes som kunstneriske elementer.

Akt modell photoshoot

Photoshooten gjøres i Foto5.no sitt fotostudio i Kristiansand, eller eventuelt på lokasjon utendørs. Det er vanlig å begynne med å se på noen bildeeksempler og snakke litt om stil og smak. Det lages en egen avtale som sikrer at modellen ikke på noen måte fremstilles feilaktig eller krenkende. Modellen får også mulighet til å godkjenne de ferdige bildene. Eventuelle andre ønsker som modellen måtte ha legges inn i avtalen.

Dersom du er interessert i å prøve deg som aktmodell/nude art modell, fyll ut skjemaet nedenfor og legg ved tre bilder av deg selv. Du bør velge minst ett bilde som viser ansiktet ditt tydelig, og ett i helfigur som viser kroppsfasongen din. Velg noen klær du liker godt. Dersom nettopp du blir valgt, vil du bli kontaktet med et mulig tilbud om en TFP photoshoot med Foto5.no.


Ja takk, jeg ønsker å bli vurdert som Nude art modell hos Foto5.no

Søknad for nude art modeller
* (obligatorisk felt)
Godkjente filtyper doc,pdf,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse 20mb.

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.


Vil du bli nude art modell?

Nude art
Nude art / akt modell hos Foto5.no

Akt modell søkes til body art photoshoot. Akt foto kalles også ofte for Nude Art. Se eksempler på Art Of Body. Både kvinner og menn i alle aldere inviteres til å søke.

Body art og nude art skal aldri virke støtende eller pornografisk. Det er tvert imot det kunsteriske, skjøre og abstrakte ved menneskekroppen som skal fremheves på en uttrykksfull måte. Vakre skygge-konturer med kunstneriske budskap skapes når lys og bar hud møtes.

Abstrakt fotografering kan være å fokusere på et utsnitt av kroppen, for eksempel en kurve som skapes av ryggraden, konturen av en hofte eller en skulder. Bevisst bruk av lys og skygger er viktig for å forsterke abstrakte uttrykk. Slør eller undertøy kan også gjerne brukes som kunstneriske elementer.

 

Akt modell photoshoot

Photoshooten gjøres i Foto5.no sitt fotostudio i Kristiansand, eller eventuelt på lokasjon utendørs. Det er vanlig å begynne med å se på noen bildeeksempler og snakke litt om stil og smak. Det lages en egen avtale som sikrer at modellen ikke på noen måte fremstilles feilaktig eller krenkende. Modellen får også mulighet til å godkjenne de ferdige bildene. Eventuelle andre ønsker som modellen måtte ha legges inn i avtalen.

Dersom du er interessert i å prøve deg som aktmodell/nude art modell, fyll ut skjemaet nedenfor og legg ved tre bilder av deg selv. Du bør velge minst ett bilde som viser ansiktet ditt tydelig, og ett i helfigur som viser kroppsfasongen din. Velg noen klær du liker godt. Dersom nettopp du blir valgt, vil du bli kontaktet med et mulig tilbud om en TFP photoshoot med Foto5.no.

 


Ja takk, jeg ønsker å bli vurdert som Nude art modell hos Foto5.no

Søknad for nude art modeller
* (obligatorisk felt)
Godkjente filtyper doc,pdf,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimum filstørrelse 20mb.

Kundesamtykke for å behandle informasjon (GDPR)
Vi trenger ditt samtykke for å kunne kontakte deg på enten epost eller telefon. Dine opplysninger blir kun lagret i vår database og blir ikke delt med noen andre selskaper uten at vi tar kontakt med deg først. Det er kun informasjonen og vedleggene i dette skjemaet som blir lagret. Dersom du ved en senere anledning ønsker at noe av dette skal slettes, kan dette gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller via epost.