Se våre bryllupsbilder


Et utvalg av våre bryllupsbilder

Her ser du en karusell med et utvalg av våre bryllupsbilder. Du kan klikke på bildene for å se større versjoner.

 

Fotografens oppgave er å fange atmosfæren med bilder som kan gjenskape øyeblikkene senere i livet, og bringe tilbake noe av stemningen fra den store dagen. Foto5.no er stolt av alle prosjektene vi har hatt med brudepar over hele Sørlandet de siste årene. Se noen utvalg nedenfor. Les mer om bryllupsfotografering hos oss.

Du kan se flere av våre bryllupsbilder her.

Les mer om bryllups fotografering hos oss.

Foto5.no er din bryllupsfotograf i Kristiansand, og er også bryllupsfotograf i Agder for øvrig. Vi har prosjekter med bryllupsfoto over hele Sørlandet, og vi reiser også til brudepar over hele Norge når det er behov for det. Vi skreddersyr gjerne en pakke for brudeparet som inneholder de elementene som er viktigst for dere.

Ta kontakt for tilbud på en pakke som passer dere


Referanser

Foto5.no er opptatt av at alle brudepar skal være fornøyd, både med samarbeidet og med de ferdige bildene. Vi jobber derfor alltid systematisk med å forbedre oss. Vi ber brudeparene om tilbakemeldinger etter at bildene er levert. Nedenfor ser dere noen av kommentarene som våre brudepar har gitt oss. Disse kan kontaktes for mer informasjon, hvis dere ønsker det. Si fra hvis dere ønsker kontaktinformasjon til noen av disse.

5 stjerner

Kunne ikke vært bedre. Profesjonelt, hyggelig, og knallbra resultat!

– Anne-Mette og Aleksander

5 stjerner

Vi er veldig fornøyde. Vi følte oss trygge på fotografen og han gjorde en god jobb med planleggingen (vi hadde et times langt møte før den store dagen), fotografering under vielsen (merket nesten ikke at han var der, likevel ser man på bildene at han har vært “over alt” for å fange begivenheten fra forskjellige vinkler) og portrettbildene (de ble så fine). Helt topp!

– Maria og Bjørn

5 stjerner

Svært lett å samarbeide med Foto5. Vi hadde et hyggelig møte i forkant av bryllupet, der det ble snakket om hva slags bilder vi likte og hva som skulle skje på bryllupsdagen. Vi er strålende fornøyd med både fotograf og fotografiene.

– Cecilie og Lars Fredrik

5 stjerner

Et fantastisk samarbeid med en behagelig fotograf, og resultatet var fantastisk med nydelige bilder fra vår uforglemmelige bryllupsdag!

– Hanna og Glenn

5 stjerner

Hadde ett bra møte i forkant hvor vi fikk all info og forslag til gjennomføring. Fotografen var hyggelig og imøtekommende, Ser på bildene vi sitter igjen med at han var overalt denne dagen, men vi merket ikke noe til fotograferingen, så vi er veldig fornøyd med jobben. Det gikk under ett døgn fra vi plukket ut bildene til vi fikk de levert.

– Stian og Michelle

5 stjerner

Vi var veldig godt fornøyd med alt. Hyggelig fotograf som hører på kundens ønsker og tar hensyn til dette. Bildene ble fantastiske.

– Camilla og Anders

5 stjerner

Profesjonelt og ryddig. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

– Maria og Svein Egil

5 stjerner

Godt og behagelig samarbeid, både underveis i fotograferingen og før bryllupet. Rask til å svare på mail, god service, fint å kunne møtes for samtale om hvordan man ønsker bildene. Bildene ble slik vi hadde ønsket Mtp stil, så alt i alt er vi veldig fornøyd. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.

– Eirin og Erlend

(Kan gjerne kontaktes – be om kontaktinfo)

5 stjerner

Veldig bra!

– Henriette og Erik

5 stjerner

God service, dyktig fotograf, hyggelig, følte oss i varetatt. Sammarbeidsvillig, Fantastiske bilder, høflig, tålmodig.

– Inger og Torstein

5 stjerner

Supert samarbeid! Vi fikk det vi ønsket oss, og var veldig glad for at noen kunne ta visjonen vår og sette det i liv. Super fornøyd!! Kommer til å bruke i andre anledninger der man trenger fotograf.

– Kaia og Stig

5 stjerner

Synes alt var veldig bra, har ingenting å kommentere, bortsett fra hvor fornøyde vi er med bildene :) kjapp leveringstid og gunstig pris og en kjempe flink og behagelig fotograf.. tommel opp! Foto 5 kan jeg anbefale på det sterkeste, kjempe flotte bilder og vi kunne ikke vært mer fornøyde.. :)

– Linn Kristine